Ladies Night in Siniscoop met ' The Age of Adeline' op het programma


Op dinsdag 19 mei stond er opnieuw een Ladies Night op het programma van Siniscoop in Sint-Niklaas. Deze maand werd exclusief voor alle dames het romantische drama 'The Age of Adeline' vertoond.

 

Ladies Night is een maandelijkse topper bij Siniscoop. De dames worden met de Ladies Night telkens weer in de watten gelegd. Vanaf 19.00 uur kan je in de wandelgang snuisteren aan de kraampjes en genieten van een ijsje. Ook zijn er elke maand leuke, waardevolle prijzen te winnen.

 

Na afloop van de film worden de ladies verwend met een glaasje en een hapje. Ladies Night is een avondje uit, samen met vriendinnen en zonder de mannen...gewoonweg zalig!

The Age of Adeline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren '30.

 

Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen.

 

Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen...


Bekijk onze fotospecial op onze facebookpagina:

                        www.Facebook.com/Boekenkast


Volgende Ladies Night op 1 juli:

De volgende Ladies Night gaat door op 1 juli. Dan staat de komedie 'Magic Mike XXL' op het programma.

 

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien.


Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.


Meer info en tickets op www.Siniscoop.be