Ladies Night in Siniscoop met de avant-première van de feelgoodfilm 'Wat Mannen Willen'


Dinsdag 10 november stond er de maandelijkse Ladies' Night op het programma van Siniscoop.


Deze keer werd in avant-première de Vlaamse feelgoodfilm ‘Wat mannen willen’ vertoond.

Niet minder dan 1200 ladies waren aanwezig tijdens de Ladies’ Night. Ook aanwezig waren Filip Peeters, Ruth Becquart, Sandrine Van Handenhoven en Yoshi Aesaert, producent van de film.

Wat Mannen Willen

Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky... tot blijkt dat ze zwanger is.


Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde... alleen worstelt hij plots met cold feet. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten?

Vincents' leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief.


Alleen hangt hij door een deal met de platenmaatschappij vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld wil verbeteren met zijn songteksten. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen.


Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Regie: Filip Peeters

Cast: Jonas Van Geel, Adriaan Van den Hoof, Tom Audenaert, Gène Bervoets, Louis Talpe, Ben Segers, Evelien Bosmans, Ruth Becquart, Nathalie Meskens


Genre: Romantische Komedie

Duur: 101 minuten


'Wat Mannen Willen', vanaf 25 november in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: