Ladies Night op de stand van uitgeverij Lannoo


Op de stand van uitgeverij Lannoo viel er ook heel wat te beleven tijdens de Ladies Night.

 

Experte Veerle Stoffels leidde je rond in de wereld van thee. Ze schreef het boek ‘Puur Thee’.

 

Maité Jaspers schreef twee boeken ‘Prinsessenkapsels’ en ‘Love is in The Hair’. Maité toont je aan de hand van stap-voor-stap foto’s eenvoudige en haalbare opsteekkapsels voor elke gelegenheid. Op de Boekenbeurs gaf Maité tips en tricks hoe je te werk moet gaan om je haar op te steken.

 

Make-Up Artist Elke Willemen verklapte haar beauty & make up geheimen, nam ons mee achter de schermen van de Fashion weeks en hielp bij het vinden van je innerlijke schoonheid.

 

Ook Ilse D’Hooge deelde haar passie voor koken en eten. Koken is voor Ilse een échte passie. Ze sleutelt aan haar recepten tot ze het ultieme gerecht creëert. In haar nieuwe kookboek deelt ze 70 van haar favorieten, die met extra zorg zijn samengesteld met veel gevoel voor contrast in smaak en structuur en met oog voor de juiste balans tussen de ingrediënten.

Op de stand van Lannoo bereidde ze twee lekkere dipsausjes.

 

Karolien Verbanck toonde hoe gemakkelijk het is om zelf creatief te zijn. Uit haar boek ‘199 DIY’s voor jezelf en je huis' toonde Karolien hoe je in een wip een slaapmasker maakt en hoe je kopjes kan pimpen.

 

Ilse De Rijck stelde voor zichzelf een bucketlist samen met dingen die ze per se wil doen voor haar dertigste. Zo kreeg ze meer dan 12.000 mensen op de been om een spelletje verstoppertje te spelen in Ikea, liet ze zich hypnotiseren en legde ze een slang in haar nek.

 

Maar het je er zelf ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wil hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist. Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender?

 

In ‘Het Bucketlist boek’ vind je ideeën die voor iedereen haalbaar zijn, mits je gemotiveerd genoeg bent en als je je horizonten durf te verkennen.

Op de boekenbeurs kon je alvast de eerste uitdaging aangaan, een tattoo laten zetten, weliswaar geen echte, maar het is al een begin om je grenzen te verleggen.

 

Lekker en gezond eten. Dat is de filosofie achter SMARTMAT. Maar met het drukke leven van vandaag de dag is dat niet altijd eenvoudig. SMARTMAT biedt de oplossing. Elke week worden alle ingrediënten en bijhorende recepten bij jou thuis geleverd. De heerlijke recepten werden gebundeld in een boek.


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: