Ladies Night met de avant-première van                   SUITE FRANCAISE in Siniscoop


Een leuke première, leuke stands, toffe prijzen én jij en je vriendinnen op de foto... Dat is Ladies Night bij Siniscoop in Sint-Niklaas.


Dinsdag 17 maart waren ruim 400 dames waren aanwezig voor deze editie van de maandelijkse Ladies Night. Op het programma stond de avant-première van de film 'Suite Française' met o.a. Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.


Na afloop kon iedereen nakaarten over de film met een glaasje en een hapje. Restaurant Keizerskroon uit Sint-Niklaas zorgde voor de overheerlijke hapjes, tot grote tevredenheid van alle aanwezigen.

Suite Française

 

'Suite Française' is een romantisch oorlogsdrama  van regisseur Saul Dibb. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Irène Némirovsky. De hoofdrollen worden vertolkt door Michelle Williams, Matthias Schoenaerts en Kristin Scott Thomas.


Het verhaal

Lucille Angelier (Michelle Williams) ziet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog haar man vertrekken naar het front. Eigenlijk heeft ze nooit van hem gehouden. Zij blijft achter met haar schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) en brengt haar tijd door met piano spelen.

 

Maar wanneer ze verplicht worden een Duitse officier (Matthias Schoenaerts) te huisvesten, een man genaamd Bruno von Falk, die in zijn vroegere burgerleven componist blijkt geweest te zijn, voelt ze zich al vlug tot de man aangetrokken.


THE LONGEST RIDE

Noteer alvast: 21 april staat er opnieuw een Ladies Night op het programma van Siniscoop.

Dan wordt er in avant-première de romantische film 'The Longest Ride' vertoond.


Meer info en tickets op www.Siniscoop.be 


Bekijk de fotospecial op onze facebookpagina: