Ladies Night in Siniscoop met de film 'What If'


Op dinsdag 7 oktober stond de maandelijkse Ladies Night op het programma in Siniscoop in Sint-Niklaas. Ladies Night, dat is een uitstapje met vriendinnen en zonder de mannen, wat moet je nog meer hebben?

 

Deze keer met de film 'What If' op het programma, een romantische komedie met o.a. Daniel Radcliffe, die we allemaal kennen als Harry Potter.

 

Het verhaal

Wallace is gestopt met zijn studie en komt net uit een relatie als hij de knappe blondine Chantry ontmoet met wie hij gelijk een klik heeft. Chantry woont samen en Wallace heeft een nare breakup achter de rug, beiden hebben geen behoefte aan een relatie.

 De vriendschap bloeit snel op en er lijkt meer te ontstaan, maar hoe ga je om met je gevoelens in de 'friend zone'? What If is een romantische komedie over twee vrienden die worstelen met de balans tussen vriendschap en liefde.


 Ladies Night bij Siniscoop staat garant voor pure verwennerij voor alle dames, dankzij de sponsors. In de wandelgang kan je snuisteren aan de kraampjes en genieten van een ijsje aangeboden door crèmerie Foubert.

 

Van juwelen, handtassen, verzorgingsproducten tot meer info rond een Upperware party...je vindt het op de maandelijkse Ladies Night in Siniscoop.

 

Ook zijn er elke maand leuke, waardevolle prijzen te winnen en na afloop kan iedereen nakaarten over de film met een hapje en een drankje.

 

En bij het verlaten krijgt elke aanwezige dame nog een goodiebag mee naar huis!


Ladies Night @ Siniscoop: Onze XXL- fotospecial: