Knisperboekjes voor de allerkleinsten - Guido Van Genechten


Bij uitgeverij Clavis verschenen er voor de allerkleinsten onder ons de ‘knisperboekjes’. Deze boekjes zijn gemaakt door Vlaams auteur en illustrator Guido van Genechten.


Er zijn reeds vier knisperboekjes van Guido van Genechten in de handel : ‘Knisperbeestjes jungle’, ‘Knisperbeestjes boerderij’, ‘Knisperbeestjes tuin’ en ‘Knisperbeestjes water’. En zoals u kunt vermoeden spelen beestjes de hoofdrol in de boekjes.


De knisperboekjes zijn speciaal voor baby’s. Met deze boekjes worden alle zintuigen van je baby geprikkeld. De boekjes zijn gemaakt uit stoffen bladzijden waarin een kunststoflaagje in verwerkt is. Door dat kunststoflaagje maken de boekjes een knisperend geluid wanneer je het boekje vastneemt. Door dit geluid zal je merken dat je baby het heerlijk vindt om met dit boekje te spelen.


Elke pagina heeft een felle kleur, die zeker de aandacht van jouw baby zal trekken en staat een dier afgebeeld. In het ‘knisperboekje jungle’ is dit o.a. een aap, poes, olifant en een giraf. Bovendien zijn ze heel licht zodat baby’s ze gemakkelijk kunnen vasthouden en overal mee naartoe kan nemen.

Je zal merken dat je baby het boekje naar zijn mond brengt om op te sabbelen. Maar dit is geen probleem, want de boekjes kunnen gewassen worden.


De knisperboekjes zijn heerlijk om mee te spelen, te voelen en te ontdekken. Maar kunnen ook gebruikt worden om aan je baby een verhaaltje over te vertellen.


Deze lekker ritselende kijk- en speelboekjes over beestjes zijn een must-have voor de allerkleinsten onder ons. Ze zullen er uren plezier aan beleven.


ISBN 9789044811322 - NUR Peuterboeken - 8 pagina's -  Prijs: € 8,95 - Uitgeverij: Clavis