Gezien: We're the Millers in Siniscoop te Sint-Niklaas


In ‘We’re the Millers’ speelt Jason Sudeikis de rol van David Clark, een drugsdealer die in de problemen komt wanneer zijn geld en drugsvoorraad wordt gestolen.

 

Om zijn schulden te kunnen betalen, stelt zijn baas Brad (Ed Helms) hem voor om een vracht marihuana te smokkelen vanuit Mexico naar de Verenigde Staten.


David beseft dat dit hem in zijn eentje nooit gaat lukken. Dat is immers veel te verdacht.

Hij komt op het briljante idee om als een gezin met een camper naar het zuiden te trekken. Hij vertrekt samen met de stripper Rose (Jennifer Aniston), buurjongen Kenny (Will Poulter) en de dakloze tienermeid Casey (Emma Roberts) als de familie Miller naar Mexico.

 

Wat op een gemakkelijke opdracht leek bij het vertrek ontaard al snel uit in een aartsmoeilijke reis vol met avonturen, misverstanden en vooral grappige situaties...

 

Regie: Rawson Marshall Thurber

Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Jason Sudeikis, Ed Helms, Kathryn Hahn, Thomas Lennon, Will Poulter

Genre: Komedie

Duur: 110 minuten

 

'We're the Millers', elke dag in Siniscoop te Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Marit Hofman uit Vrasene vond 'We're the Miller's' grappig, gezellig en goed gespeeld. "Vooral het einde van de film vond ik hilarisch", vertelde Marit ons na afloop.

 

"Ik zou de film zeker iedereen willen aanraden. Hij zit goed ineen, de film is grappig en met een happy end. 'We're the Miller's' krijgt van mij een 7,5 op 10".


Van Duyse Eline uit Vrasene is het daar helemaal mee eens. "'We're the Miller's' is een grappige film met goede acteurs."

 

"Een aanrader voor iedereen", zei Eline, "de film krijgt van mij een welverdiende 8 op 10".


Dylan De Roeck uit Hamme heeft uit het aanbod van Siniscoop gekozen voor 'We're the Miller's' omdat de film er grappig uit zag.

 

Een keuze die hij zeker niet beklaagd heeft. "Het was een grappige, romantische film met actie", aldus Dylan.

 

"Hét moment van de film was voor mij wanneer de jongen een beet van een spin kreeg in zijn testikels. 'We're the Miller's' raad ik zeker mijn vrienden aan. Zo'n grappige film!"

 

Dylan gaf aan de film een 9 op 10.


Jasmien Dhaen uit Belsele komt maandelijks naar de Siniscoop in Sint-Niklaas. Ze houdt het liefst van romantische films en komedies.

 

Met 'We're the Miller's' had ze een goede keuze gemaakt."Een goede film, vooral het laatste stuk was fantastisch. 

 

'We're the Miller's' kreeg van Jasmien een 9 op 10. Kan bijna niet beter!