Gezien: Runner Runner in Siniscoop Sint-Niklaas


Richie Furst (Justin Timberlake) is een student aan Princeton die zijn studie betaalt door mensen te ronselen voor een online pokersite. Nadat hij door de schooldirectie gedwongen wordt tot stoppen komt hij in geldproblemen en gaat zelf gokken op de website, om zo grof geld te verdienen.


Het ziet er naar uit dat Richie veel geld zal verdienen, tot hij plots alles kwijt speelt. Richie komt erachter dat hij bedrogen is en trekt naar Costa Rica om er de eigenaar van de site Ivan Block (Ben Affleck) te vinden. Furst doet zijn verhaal tegen Block, die alles tot grote verbazing van Richie terugbetaald.

Ivan Block overhaalt de jongeman om te blijven op Costa Rica en te werken voor hem. Richie belandt in een wereld van geld, vrouwen en corrupte ambtenaren. Maar Furst ontdekt dat niet alles is wat het lijkt bij zijn baas. De FBI zit hem op de hielen en hij belandt in benarde situaties.

 

Samen met Rebecca (Gemma Arterton), de assistente van Ivan Block, probeert hij te ontsnappen uit de handen van Block...

Regie: Brad Furman

Cast: Ben Affleck, Gemma Arterton, Justin Timberlake, Anthony Mackie, Oliver Cooper, David Costabile, Dayo Okeniyi

Genre: Thriller, misdaad

Duur: 96 minuten

 

'Runner Runner' elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

François uit De Klinge vond 'Runner Runner' een goede film.

 

"Een film die ons laat zien tot wat de maffia in staat is. Ik ben een fan van films met Ben Affleck en ook in deze film was de acteur goed".

 

"Een film die ik kan aanraden. Een goed verhaal vol spanning, actie en misdaad. 'Runner Runner' krijgt van mij een 8 op 10".


Rita Maes uit Sint-Niklaas vond 'Runner Runner' een spannende film.

 

"Ik heb genoten van de film", aldus Rita, "Het beste moment van de film was voor mij de ontknoping van het verhaal".

 

Rita komt regelmatig naar Siniscoop. Het liefst van al ziet ze actiefilms en thrillers. 'Runner Runner' geeft ze graag een 8 op 10.