Gezien: Pain & Gain in Siniscoop Sint-Niklaas


De film ‘Pain & Gain’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Sun Gym Gang in Miami. Daniel Lugo (Mark Wahlberg) is een gerespecteerd fitnesstrainer. Hij werkt keihard, is tot senior instructeur bevorderd en heeft het ledenaantal van de fitnessclub verdriedubbeld. Toch is hij er niet rijk van geworden en dat stoort hem.

 

Daniel gaat naar een zelfhulp seminar van Johnny Wu (Ken Jeong) en hij leert er zichzelf doelen te stellen. Zo wil hij snel rijk worden zonder er veel voor te werken.

Lugo besluit samen met zijn kompanen Paul Doyle (Dwayne Johnson) en Adrian Doorbal (Anthony Mackie) een van de klanten uit de fitness, de rijke zakenman Victor Kershaw (Tony Shalhoub), te ontvoeren en al zijn geld en bezittingen te nemen.

 

Uiteraard gaat dit niet zoals gepland. Victor blijkt een taaie te zijn die niet van plooien wil weten. Hij wordt gemarteld en voor dood achtergelaten. Detective Ed Du Bois krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt..

Regie: Michael Bay

Cast: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson (The Rock), Rebel Wilson, Ed Harris, Anthony Mackie, Ken Jeong, Tony Shalhoub

Genre: Actie, misdaad

Duur: 130 minuten

 

'Pain & Gain', elke dag in Siniscoop te Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Samir Nassour heeft uit het aanbod van Siniscoop voor 'Pain & Gain' gekozen omdat zijn favoriete acteur Dwayne Johnson (The Rock) er in meespeelt. 

 

Na afloop was Samir zeer tevreden over de film. "Ik vond het een grappige film vol met actie. Er kwam wel grof taalgebruik in voor. Het is een film die ik zeker kan aanraden, vooral om het een waargebeurd verhaal is", aldus Samir.

 

'Pain & Gain' kreeg van Samir Nassour een 8 op 10.


Brent Janssens uit Beveren vond 'Pain & Gain' een actievolle film.

"Het beste moment van de film was voor mij wanneer ze in de disco waren", aldus Brent.

 

Ook hij zou de film willen aanraden aan zijn vrienden. "Gewoonweg omdat het een goede film is. 'Pain & Gain' krijgt van mij een 8 op 10".

 

 


Freddy uit Sin-Niklaas vond 'Pain & Gain' een goede film. "Een straf verhaal. Ongelofelijk dat dit een waargebeurd verhaal is.", aldus Freddy.

 

"Het is een actiefilm die ik zeker iedereen wil aanraden. 'Pain & Gain' krijgt van mij een 8 op 10".