Filmtip: WE ARE YOUR FRIENDS in Siniscoop


We Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen stem. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole (Zac Efron).


Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar 's avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. 

Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James' jonge vriendin; de bloedmooie Sophie. Cole valt als een blok voor haar. Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen.


Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en de toekomst waarvoor hij bestemd is.

Regie: Max Joseph

Cast: Zac Efron, Wes Bentley, Jon Bernthal, Emily Ratajkowski

Genre: Drama


'We are your friends', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over 'We are your friends':

'We Are Your Friends' is een coole, toffe film over vriendschap met Zac Efron in de hoofdrol. Deze fantastische film geef ik 9,5 op 10.

"Een enorm goede film", kregen we als reactie na afloop van 'We Are Your Friends'. "Een film vol muziek, emotie en liefde. Een echte aanrader, vooral voor tieners. Ik geef deze film 8 op 10."

"'We Are Your Friends' is een suuuupergoede film", aldus een enthousiaste fan. "Ik heb voor deze film gekozen omdat Zac Efron de hoofdrol speelt. 10 op 10 voor 'We Are Your Friends'!"

"'We Are Your Friends' is een film over muziek, drank en drugs. Ik had meer van de film verwacht daarom, een 7 op 10 van mij."

"Ik vond de film leuk en vooral goed geacteerd. Ik kan iedereen 'We Are Your Friends' aanraden, het is een film die je zeker moet gezien hebben!

De beste acteur was voor mij uiteraard Zac Efron, ik geef 'We Are Your Friends' 9 op 10."