Filmtip: The Maze Runner: The Scorch Trials in Siniscoop


In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD.


De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Regie: Wes Ball

Cast: Dylan O'Brien , Kaya Scodelario: Thomas Brodie-Sangster

Genre: Science-Fiction

Duur: 134 minuten


‘The Maze Runner: The Scorch Trials’, elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.siniscoop.be

 


Enkele reacties over deze film:

"Ik vond de film 'The Maze Runner: The Scorch Trials' heel spannend. Ik wou het vervolg op de eerste film zien en ik kan iedereen deze film aanraden."


"Dylan O'Brien is voor mij de beste acteur uit de film. 'The Maze Runner: The Scorch Trials' krijgt van mij 9 op 10."


"Een heel goede en spannende film!" was een reactie die we noteerden in Siniscoop. "We kunnen nauwelijks wachten op de derde film.""'The Maze Runner: The Scorch Trials' is een goede, spannende film die op geen enkel moment saai is. Ik geef deze fantastische film 10 op 10."


"Een spannende en emotionele film. Een absolute aanrader, ik ben blij dat ik dit vervolg heb gezien. Voor mij is Jacob Lofland als Aris de beste acteur.


'The Maze Runner: The Scorch Trials' geef ik 8,5 op 10."


Ik vond 'The Maze Runner: The Scorch Trials' een aangename film vol actie en avontuur. Ik heb voor deze film gekozen omdat de eerste film zo goed was.


En ook dit tweede deel is fantastisch, ik kan de film iedereen aanraden. Als beste acteur kies ik voor Dylan O'Brien. Defilm geef ik graag 9 op 10."