Filmtip: The Martian in Siniscoop


Tijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney (Matt Damon) en zijn teamleden overvallen door een hevige storm.


Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planeet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is.

Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van 'De Marsman' en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden.


Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie

Regie: Ridley Scott

Cast: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig

Genre: Avontuur, Drama


'The Martian', elke dag in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be

Enkele reacties over deze fantastische film:


"'The Martian' is een goede film vol spanning en emotie. Ik heb voor deze film gekozen omdat ik een interessante trailer had gezien.


Ik kan iedereen 'The Martian' aanraden. Beste acteur is voor mij ontegensprekelijk Matt Damon. Ik geef 'The Martian' 9,5 op 10."


"'The Martian' is een heel goede film, een echte aanrader!


Deze indrukwekkende film zowel spannend als avontuurlijk. Ook voor mij is Matt Damon de beste acteur. Ik geef deze film dan ook een welverdiende 10 op 10!"


"Een zeer goede film", is nog een reactie die we noteerden na afloop. 'The Martian' is een film over teamwork en overleven in de ruimte.


'The Martian' voldeed voor mij volledig aan de verwachtingen. Het is een must see! Ik geef deze film, met een schitterende Matt Damon, 9 op 10."


"'The Martian' is een knappe film met prachtige beelden en goede muziek  Een goed verhaal spanning, avontuur, een vleugje humor en met een knappe acteerprestaties van de cast, vooral van Matt Damon.


Ik vind het een absolute aanrader en ik heb voor deze film gekozen omwille van de goede reacties die ik gehoord had.

Ik geef 'The Martian' 10 op 10."