Filmtip: Terug naar Morgen in Siniscoop


De befaamde wetenschapper Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd.


Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktors' drang om zijn en Lena's verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op 'send'. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico's...

Regie: Lukas Bossuyt

Cast: Koen De Graeve, Matteo Simoni

Genre: Romantisch drama

Duur: 85 minuten


‘Terug naar Morgen’, elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


De mening van de bezoekers in Siniscoop over deze film:

"Ik vond 'Terug naar Morgen' een leuke maar nogal ingewikkelde film. Ik heb voor deze film gekozen omdat het er een leuke film uitzag. De beste acteur is voor mij Koen De Graeve en ik geef 'Terug naar Morgen' 10 op 10."


"Ik vond 'Terug naar Morgen' een verwarrende maar goede film. Een film over terugkeren in de tijd. Een aanrader is het wel, de film geeft een andere kijk op het leven. Ik heb voor deze film gekozen omdat Matteo Simoni erin mee doet.


'Terug naar Morgen' krijgt van mij 8 op 10."


"Een nogal ingewikkelde film", was de reactie van een bezoeker na afloop.


"'Terug naar Morgen' is wel een interessante, leerzame e, boeiende film, maar nog ingewikkeld om het verhaal te volgen. Ik kan deze film zeker aanbevelen omdat 'Terug naar Morgen' een film is om over na te denken.


"Beste acteur is voor mij Koen De Graeve en 'Terug naar Morgen' geef ik graag 7 op 10."


"'Terug naar Morgen' is een goede film met een fantastische Matteo Simoni. De film bracht zeker wat ik ervan verwacht had. Ik kwam speciaal naar deze film kijken omdat ik een fan ben van Mateo Simoni.


'Terug naar Morgen' geef ik 8 op 10."