Filmtip: Pitch Perfect 2 in Siniscoop


In 2012 werd de film 'Pitch Perfect' een onverwacht succes. De film over de a-capellagroep The Barden Bellas werd wereldwijd een groot succes en ook het nummer ‘Cups’, gezongen door hoofdrolspeelster Anna Kendrick, werd een grote hit.

 

Nu is met 'Ptich Perfect 2' het vervolg te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas. De voltallige cast keert weer terug voor dit tweede deel en ook de fans zijn massaal (opnieuw) op post om deze megahit op het grote scherm te zien.

Regie: Elizabeth Banks

Cast: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Hailee Steinfeld

Genre: musical

Duur: 115 minuten


'Pich Perfect 2', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Mathilde Goeman uit Sint-Niklaas vond de film 'Pitch Perfect 2' een geweldige film.


"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de eerste film gezien had en ik wou absoluut het vervolg zien. En 'Pitch Perfect 2' is de beste film ooit!!", aldus een enthousiaste Mathilde.


"Uiteraard kan ik deze film aan iedereen aanraden. Het is een geweldige film met voor mij Anna Kendrick als beste actrice. Ik geef deze film 10 op 10", vertelde Mathilde aan onze reporter.


Ook Laura Coppieters uit Hamme vond  'Pitch Perfect 2' een fantastische film.


"De film is echt supergoed en grappig, je leeft echt mee in de film!  'Pitch Perfect 2' is zowel grappig als emotioneel", aldus Laura.


"Ik had de eerste film gezien en vond het een goede film, daarom wou ik zeker deze tweede film van 'Pitch Perfect' zien. Ik kan iedereen dit vervolg aanraden, gewoon omdat het een superfilm is."


'Pitch Perfect 2' krijgt van Laura 10 op 10.


"Ik vond 'Pitch Perfect 2' heel en goed en grappig", vertelde Kylie Philips uit Sint-Niklaas na afloop van deze muzikale komedie.


"De film is grappig, emotioneel en sprakeloos. Ook ik had de eerste film gezien en was benieuwd naar het vervolg. 'Pitch Perfect 2' is een leuke film om samen met vrienden in Siniscoop te bekijken."


Kylie geeft 'Pitch Perfect 2' 9 op 10.


Fiep Willems uit Belsele was ook zeer tevreden over deze film.


"'Pitch Perfect 2' is een super goede film met een sterk verhaal. Een film die iedereen moet zien!! De film bracht zeker en vast wat ik ervan verwacht had. Echt een super film", zei Fiep.


"Voor mij waren Anna Kendrick en Brittany Snow de beste actrices. Ook van mij krijgt 'Pitch Perfect 2' een 10 op 10."


Voor Febe De Mol uit Moerbeke is 'Pitch Perfect 2' een echte aanrader


"De film is zowel super, grappig als ontroerend. 'Pitch Perfect 2' is een echte oppepper. Voor mij was Rebel Wilson dé beste actrice uit 'Pitch Perfect 2'. Ik geef deze film 10 op 10." 


"Een fantastische, adembenemende film waar ik kippevel van kreeg", zo omschreef Liesa Nimmegeers uit Lokeren de film.


"'Pitch Perfect 2' is zeker een aanrader, omdat de film heel mooi weergeeft waar het echt om gaat. Voor mij zijn Rebel Wilson en Anna Kendrick de beste actrices. Ik geef 'Pitch Perfect 2' 10 op 10!", vertelde Liesa uit Lokeren.