Filmtip: INSURGENT in Siniscoop


In THE DIVERGENT SERIES: INSURGENT staat er veel op het spel voor Tris. In de ruïnes van het futuristische Chicago gaat ze op zoek naar bondgenoten en antwoorden.


Tris en Four zijn op de vlucht, opgejaagd door Jeanine, de leidster van de machtsbeluste elite van de factie Eruditie. In een race tegen de tijd moeten ze te weten komen waarom de familie van Tris zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om hen tegen te houden.


Achtervolgd door keuzes uit haar verleden probeert Tris wanhopig haar geliefden te beschermen. In hun zoektocht naar de waarheid krijgen ze af te rekenen met de ene uitdaging na de andere.

Regie: Robert Schwentke

Cast: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James, Miles Teller, Jai Courtney, Mekhi Phifer, Ben Lamb

Genre: Action, science fiction


'Insurgent', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Yanka Meeus uit Puurs vond 'Insurgent' geweldig.


"'Insurgent' is een leuke, spannende en vooral romantische film", zei ze na afloop, "Ik heb voor deze film gekozen omdat ik 'Divergent' al gezien had en ik wou het vervolg absoluut zien."


"Ik kan iedereen deze film aanraden. Voor mij is Theo James de beste acteur. 'Insurgent' krijgt van mij 9 op 10", aldus Yanka.


"Een super spannende film", was de eerste reactie van Lenka De Laet uit Bornem.


"'Insurgent' is een mooie en spannende film. Een absolute aanrader!"


"Ik heb voor deze film gekozen uit het aanbod van Siniscoop omdat het de film was die het mij meest aansprak. Ik geef 'Insurgent' 9,5 op 10", vertelde Lenka aan onze reporter.


Femke van Dael uit Beveren vond 'Insurgent' een mooie film met goede special effects.


"De film bevat een goed verhaal. Ik wou het vervolg op 'Divergent' zien en de film vergelijken met de boeken. Ondanks het feit dat het een goede film is, vind ik de boeken toch beter."


"Voor mij is Shailene Woodley de beste actrice. Ik geef 'Insurgent' 8 op 10."


Ook Céline Corthals uit Berlare vond 'Insurgent' een fantastische film.


"'Insurgent' is zowel een spannende, romantische als onverwachte film", zei ze na afloop.


"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik alle boeken uit de Divergent-reeks reeds gelezen heb en ik wou het vervolg zien op de eerste film."


"'Insurgent' kan ik aan iedereen aanraden. Zeker aan hen die de eerste film gezien hebben. Ik geef 'Insurgent' 8 op 10."


"Een goede film vol actie en humor", dat was het oordeel van Natalie Adriaensen uit Bornem over de film 'Insurgent'.


"Ik wou het vervolg op 'Divergent' zien en heb daarom voor deze film gekozen. 'Insurgent' is een echte aanrader met een uitstekende Shailene Woodley in de hoofdrol."


Natalie geeft deze film 8 op 10.