Filmtip: Hoe Tem Je Een Draak 2 in Siniscoop in Sint-Niklaas


'Hoe tem je een draak 2' is een Amerikaanse computeranimatiefilm, geregisserd door Dean DeBlois en geproduceerd door DreamWorks Animation. Het verhaal is losjes gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Cressida Cowell.

 

Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. 

Hikkert en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder...

Regie: Dean DeBlois

Cast: De Vlaamse versie met de stemmen van o.a. Kristel Verbeke, Eline De Munck, Timo Descamps en Clara Cleymans

Genre: Animatiefilm, avontuur

 

'Hoe Tem Je Een Draak 2', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Nita Wiersema uit Moerzeke vond 'Hoe tem je een draak 2' een leuke film. "Vooral het taaltje vond ik heel leuk", zei Nita.

 

"'Hoe tem je een draak 2' is een spannende, ontroerende en humoristische animatiefilm. Een film vol met grappige momenten die ik aan zowel jong als oud kan aanbevelen."

 

Nita geeft deze film 10 op 10. "De film is gewoonweg SUPER!", aldus Nita uit Moerzeke.


Lente Beernaert uit Sint-Niklaas vond 'Hoe tem je een draak 2' een goede film.

 

"Een grappige en emotionele film die ik iedereen kan aanraden. Ik vond het grappigste moment van de film wanneer het meisje een kus gaf op haar hand en dan haar hand op de mond van Hikkert bracht."

 

Lente komt af en toe naar Siniscoop. "Ik heb onlangs nog Godzilla in 3D gezien. 'Hoe tem je een draak 2' krijgt van mij 8,5 op 10."


Isabel Rottiers uit Dendermonde vond 'Hoe tem je een draak 2' een hartverwarmende animatiefilm.

 

"Een spannende, grappige en heroïsche film", was haar eerste reactie na afloop.

 

"'Hoe tem je een draak 2' is zeker een aanrader. De film bevat een goed verhaal en is uitstekend gemaakt", aldus Isabel.

 

Isabel komt vaak naar Siniscoop. Vooral animatiefilms vindt ze leuk. 'Hoe tem je een draak 2' krijgt van haar met 9 op 10 een uitstekende score.