Elise De Ryck stelt 'Het Beste Vriendenboek' voor in Antwerpen


Zondag 13 maart stelde Elise De Rijck haar nieuwe boek ‘Het beste Vriendenboek’ voor aan pers en vrienden in Antwerpen.

 

“Iedereen kent wel een vriendenboek uit zijn of haar jeugdjaren, maar dit boek is er eentje  voor volwassenen", vertelde Elise, "Het is de bedoeling dat je ‘Het beste Vriendenboek’ geeft aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug.

 

Als je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Het boek is enig in zijn soort, een vriendenboek ‘voor grote mensen’ was voorheen nog nergens uitgebracht”, aldus Elise De Rijck.

Dankzij ‘Het beste Vriendenboek’ kom je alles te weten over je vrienden, en hoe zij denken over jou… Met vragen als: mijn lievelingsboek, mijn grootste blunder ooit, mijn favoriete quote,  mijn grootste talent, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar,...

 

Tot slot gaf Elise nog enkele tips: “ geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau of leg het bij je toilet...”

Serial multitasker Elise De Rijck schreef in 2015 haar eerste boek. ‘Het Bucketlist Boek’ bleek algauw een bestseller te worden. Het boek ging na amper één jaar al 30.000 keer over de toonbank en wordt vertaald naar het Russisch en Koreaans.

 

Ook haar nieuw boek heeft alles in zich om een topper te worden. En Elise heeft al een idee om een derde boek...maar dat is tot op heden nog ‘Top Secret’. Wordt zeker vervolgd!

 

Het Grote Vriendenboek - ISBN: 9789401433570 - Paperback met flappen - 144 blz. - Prijs: € 12,99 - Uitgeverij: Lannoo