DVD Recensie: The Walking Dead Seizoen 3


Het derde seizoen van de Amerikaanse televisiereeks ‘The Walking Dead’ is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. ‘The Walking Dead’ van regisseur Frank Darabont gaat over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies.

 

Het derde seizoen start wanneer Rick, zijn zwangere Lori, hun zoon Carl, Maggie, Hershel, Daryl Dixon, Carol Peletier, Glenn Rhee en Theodore “T-Dog” Douglas naar een gevangenis trekken om er zich te beschermen tegen de zombies. Naast een veilig onderkomen hopen ze er eten en medicijnen te vinden.

In de gevangenis treffen Rick en de anderen ook vijf levende gevangenen aan. De gevangenen zitten niet op de komst van de groep van Rick Grimes te wachten en er ontstaat een gevecht tussen hen.

Wanneer er dan nog een groep zombies kan binnendringen, vallen er opnieuw enkele doden...

 

Dan krijgt de zwangere Lori bloedverlies. Maggie voert een keizersnede uit, maar de kersverse mama overleeft de bevalling niet. Door de dood van zijn vrouw kampt Rick met illusies. Hij hoort en ziet overal Lori..

Ondertussen komen er steeds meer aanvallen van zombies, het wordt een harde strijd om te overleven.

Hoe gaat Rick en de anderen aan babyvoeding raken voor de pas geborene?

Gaan ze nog uit de gevangenis geraken?

Er is niemand veilig voor de aanslagen van de zombies. Wie sneuvelt er in deze reeks van deze succesrijke horrorserie?

 

Vele vragen die een antwoord vinden in deze derde reeks van ‘The Walking Dead’, nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. Een fantastische reeks waar de horrorliefhebbers naar uit kijken! 

De derde reeks staat met zijn knappe effecten en een goed verhaal garant voor 16 afleveringen van elk 41 minuten. Als extra vinden we op de vijfde DVD-schijf weggelaten scènes, audio commentaar en kleine documentaires terug.

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Frank Darabont

Cast: Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Lauren Cohan,Laurie Holden, Melissa McBride, Norman Reedus,Steven Yeun

  

 

EAN: 8713045237141

Taal: Engels met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 656 minuten

Schermformaat:16:9 en 4:3

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar