DVD Recensie: Pororo, De Kleine Pinguïn - Deel 3 & 4


In februari verschenen bij eOne deel 1 en 2 van ‘Pororo, de kleine pinguïn’ op DVD. Vanaf heden is deel 3 en 4 verkrijgbaar op DVD. Opnieuw twee DVD’s van deze mooie kinderreeks voor peuters en kleuters met elk 13 afleveringen van Pororo en zijn vriendjes.


Ken je Pororo al? De kleine pinguïn die in een groot bos in Antarticaw woont, daar waar er altijd sneeuw ligt. Hij beleeft steeds de grappigste avonturen met zijn vrienden Poby de vriendelijke ijsbeer, Eddy de bemoeizuchtige vos, Crong de baby-dinosaurus, Petty de vrouwtjespinguïn, Harry de kolibri en het verlegen bevertje Loopy.

De ondeugende Pororo beleefde in deel 1 en 2 steeds de grappigste avonturen met zijn vrienden. In deel 3 en 4 is dat niet anders. De ene keer is Loopy een tovenaar of hebben de vrienden te maken met een sneeuwbalspook, dan weer zijn Harry en Crong verdwenen of heeft Petty een geheime vriend...


‘Pororo De Kleine Pinguïn’ is voor de allerkleinsten een ideale reeks om al spelenderwijs te leren. Elke DVD bevat 13 korte afleveringen van ca 7 minuten, zodat het nooit vervelend wordt voor de jeugdige kijkertjes.

De eenvoudige verhalen en de prachtige animatiefiguren maken van ‘Pororo, de kleine pinguïn’ een serie die geweldig aanslaat bij de Nederlandse peuters en kleuters en dankzij de 4 DVD’s kunnen ook de Vlaamse kinderen kennis maken met alle afleveringen van deze sympathieke pinguïn en zijn vriendjes.

 

De 52 afleveringen van de oorspronkelijke Koreaanse reeks zijn vertaald naar het Nederlands. De reeks werd aangekocht door de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en was te zien op Zappelin.

 

Meer info over DVD 3 vindt u HIER

 

Meer info over DVD 4 vindt u HIER