DVD recensie: Peppa Pig - De Luchtballon


Goed nieuws voor alle Peppa-fans! Er is met ‘De Luchtballon’ de eerste dvd van het tweede seizoen verschenen van dit populair biggetje.


Peppa is een tekenfilmserie over een heel lief klein varkentje dat bij haar kleine broer George, haar moeder en pappa varken woont. Peppa speelt het liefste spelletjes, kleed zichzelf heel mooi aan, maakt uitstapjes en springt het liefst in modderbaden. Haar avonturen eindigen altijd vrolijk, met groot knorrig gelach. Peppa maakt de leukste avonturen mee met haar vriendjes en vriendinnetjes.

Deze tv-serie scoort over de hele wereld. De animatiereeks wordt in maar liefst 180 landen uitgezonden. Van Australië, de Verenigde Staten, Nederland, België tot het Verenigd Koninkrijk, iedereen is dol op dit schattige biggetje.

 

‘De Luchtballon’ bevat net als de vorige dvd’s tien vrolijke, grappige en sociaal educatieve afleveringen van zo’n 5 minuten waar je elke kleuter of peuter mee zoet krijgt.

In deze tweede reeks winnen Peppa en de familie de hoofdprijs: ze mogen mee met een heuse luchtballon! Verder wordt er een nieuw neefje geboren, een leuke gebeurtenis waar alle familieleden enorm blij mee zijn. De ene keer maakt opa een treintje en iedereen mag meerijden, de andere keer gaat Peppa en George schilderen, met alle gevolgen van dien…


Het complete eerste seizoen is trouwens ook te koop in een dvd-box met 5 dvd’s.


Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8713045245320

Duur: 50 minuten

Taal: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 2.0

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden


‘Peppa  Pig - De Luchtballon’ is uitgebracht door eOne en is verkrijgbaar op dvd.