DVD recensie: Miss You Already - Catherine Hardwicke


Jess (Drew Barrymore) en Milly (Toni Collette) zijn al sinds hun jeugd de beste vriendinnen. Ze hebben alles samen beleefd en nu ze volwassen zijn kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar.

Milly heeft een succesvolle carrière opgebouwd, ze is getrouwd met Kit (Dominic Cooper) en samen hebben ze twee kinderen. Jess leeft op een woonboot en is getrouwd met Jago (Paddy Considine) en zou dolgraag kinderen hebben.

 

Wanneer blijkt dat ze uiteindelijk toch zwanger is en het goede nieuws aan haar hartsvriendin wil vertellen, krijgt Milly de diagnose borstkanker. Er staan moeilijke tijden te wachten voor Milly, ze heeft de steun van haar vriendin nu enorm nodig. Voor Jess is het moeilijk een balans te vinden tussen haar eigen geluk en het verdriet van haar vriendin…

‘Miss You Already’ is een ontroerende komedie over pure vriendschap, vertrouwen en liefde. Toni Collette en Drew Barrymore  spelen hun rol met verve in deze film over gebeurtenissen, zo uit het leven gegrepen.

 

Het is een film met confronterende beelden, zeker wanneer Milly de littekens van de borstamputatie aan haar vriendin toont.

‘Miss You Already’ is een ontroerende film met een vleugje humor. Een film over vreugde en verdriet in het leven, deze film is vanaf heden verkrijgbaar op dvd en blu-ray.

 

 

 

 

 

 

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8715664118351

Regisseur: Catherine Hardwicke

Acteurs: Drew Barrymore, Toni Collette, Dominic Cooper, Paddy Considine en Jacqueline Bisset

Duur: 112 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 2.35:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

‘Miss You Already’ is uitgebracht door DFW en is verkrijgbaar op dvd en blu-ray