DVD Recensie: I Give It A Year - Dan Mazer


Zeven maanden nadat Josh (Rafe Spall) en Nat (Rose Byrne) elkaar voor het eerst ontmoet hebben, treden ze in het huwelijksbootje.

 

Maar zowel familie als vrienden geloven niet in hun huwelijk. Ze verschillen zoveel van elkaar dat niemand gelooft dat hun huwelijk een jaar zal stand houden.

Al tijdens het huwelijksfeest ontdekken Josh en Nat dat ze eigenlijk elkaar niet zo goed kennen en nogal verschillen van elkaar.

 

Hun relatie gaat van kwaad naar erger. Na een paar maanden kunnen ze elkaar niet meer luchten en na negen maanden zitten ze al bij een relatietherapeut.

 

Het wordt voor hun relatie nog moeilijker wanneer Josh zijn ex Chloe (Anna Faris) opnieuw ontmoet en Nat gecharmeerd wordt door de knappe Guy (Simon Baker).

 

Kan het ooit zo verliefde koppeltje hun eerste huwelijksjaar overleven? Of hebben de criticasters gelijk en strandt hun huwelijk nog voor de eerste huwelijksverjaardag?

 

De Britse komedie ‘I Give It A Year’ is een leuke, ontspannende film met een verrassend einde. De makers van o.a Love Actually, Nothing Hill en Bridget Jones’s Diary hebben met deze film opnieuw een succesvolle prent afgeleverd.

 

Laat je meeslepen met deze hilarische komedie met Rose Byrne, die we nog kennen van o.a. Bridemaids, en Rafe Spall (Life of Pi, Earthbound) in de hoofdrollen.

 

‘I Give It A Year’ is de perfecte film om samen met je partner van te genieten!

 

'I Give It A Year' wordt verdeeld door EntertainmentOne en is zowel op DVD als op Blu-ray verkrijgbaar.

 

DVD gegevens:

 

Regisseur: Dan Mazer

Acteurs: Alex Macqueen, Jason Flemying, Minnie Driver, Rafe Spall, Rose Byrne, Stephen Merchant

 

EAN: 8713045237530

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 97 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

Hier vindt u meer info