DVD recensie: Children of the Corn: Genesis


Het zit Tim (Tim Rock) en Allie (Kelen Coleman) niet mee. Ze hebben autopech in de woestijn en in hun zoektocht naar hulp komen ze terecht bij een afgelegen boerderij.


Na enig aandringen mogen ze een nacht verblijven bij de zonderlinge priester (Billy Drago), op voorwaarde dat ze de volgende ochtend weer weggaan. Tim en Allie krijgen tevens het verbod van overal rond te neuzen van de priester en zijn Oekraïense vrouw Oksana (Barbara Nedeljakova).

Wanneer Allie ‘s nachts toch naar buiten gaat, hoort ze vreemde geluiden en besluit op ontdekkingstocht te gaan. Ze ontdekt dat de garage omgebouwd is tot een kerk en hoort het geschreeuw en gehuil van een kind. Allie rent terug naar Tim en vertelt hem wat ze heeft gezien en gehoord.

Het koppel ontdekt dat ze te te maken hebben met een vreemde, bizarre sekte. Er wordt een kleine jongen aanbeden door de sekte, De sekte aanbidt een entiteit die verblijft in het lichaam van de jongen. Tim en Allie zijn door hun autopech ongewild terecht gekomen in een nachtmerrie, waar maar geen einde aan lijkt te komen voor het jonge koppel…

‘Children of the Corn: Genesis’ is een horrorfilm, gebaseerd op de verhalen van Stephan King. Wie met Halloween zelf een horror-night wil organiseren is deze film zeker een aanrader. Spanning gegarandeerd met deze film die recent bij eOne op dvd verschenen is.


Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8713045245573

Regie:  Joel Soisson

Acteurs: Kelen Coleman, Billy Drago, Kai Caster

Duur: 78 minuten

Taal: Nederlands

Beeldformaat: 16.9

Audio: Dolby Digital 5:9

 

‘Children of the Corn: Genesis’  is uitgebracht door eOne en is verkrijgbaar op dvd.