DVD recensie: Big Game - Jalmari Helander


‘Big Game’ is een actiefilm van regisseur Jalmari Helander waarin de president van de Verenigde Staten in gevaar is en door een dertienjarige jongen wordt geholpen om te ontsnappen uit de handen van de terroristen.

 

‘Big Game’ is een goede film vol actie en avontuur. De film is zeer goed verfilmd en bevat een pakkend maar soms ookgrappig verhaal. ‘Big Game’ is verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

 

Het verhaal

President Moore (Samuel L. Jackson) ontsnapt ternauwernood aan een terroristische aanslag op zijn vliegtuig Airforce One.  Als hij met een vluchtcapsule in de uitgestrekte bossen van Finland landt, is de president aangewezen op hulp van de 13-jarige Oskari (Onni Tommila),  die met pijl en boog in zijn eentje het bos ingestuurd is om zichzelf te bewijzen als jager.

Terwijl de CIA en het leger een gigantische zoektocht op touw zetten, is het aan Oskari om de president Moore te redden om  uit de handen van terroristen te blijven.


Het lot van de machtigste man ter wereld ligt in handen van de Finse tiener, die zijn weg in het woud als zijn broekzak kent..


Technische gegevens dvd

 

EAN: 8715664115565

Regie: Jalmari Helander

Acteurs: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Felicity Huffman, Jim Broadbent, Ray Stevenson, Victor Garber

 

Duur: 87 minuten

Taal: Engels en Fins

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 (2.35:1)

Audio: Dolby Digital 5.1

 

‘Big Game’ is uitgebracht door DFW en is verkrijgbaar op dvd en blu-ray