DVD Recensie: Barefoot - Andrew Fleming


‘Barefoot’ is een romantische komedie-drama geregisseerd door Andrew Fleming met in de hoofdrollen Evan Rachel Wood , Scott Speedman , Treat Williams , Kate Burton en JK Simmons . De film is een remake van de Duitse film ‘Barfuss’ uit 2005 van regisseur Til Schweiger.

 

Jay Wheeler (Scott Speedman) zit, ondanks het feit dat hij een zoon is van een rijke familie, diep in de schulden. Jay heeft nog nauwelijks contact met zijn familie, heeft gokschulden en werkt noodgedwongen als schoonmaker in een psychiatrische instelling. Daar leert hij Daisy Kensington (Evan Rachel Wood) kennen.

 

Wanneer zijn broer gaat trouwen krijgt Jay een fantastisch idee om opnieuw in contact te komen met zijn vader en met diens geld zijn schulden te kunnen afbetalen. Hij neemt Daisy mee naar de trouwfeest als zijn verloofde. Zo hoopt Jay zijn familie te kunnen overtuigen dat hij opnieuw op het rechte pad is terecht gekomen.

Daisy heeft moeite om de vriendin van Jay te spelen maar weet toch de familie te charmeren. Wanneer Jay Daisy beter leert kennen, bloeit er iets moois tussen de twee...


Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Andrew Fleming

Acteurs: J.K. Simmons, Kate Burton, Evan Rachel Wood, Treat Williams, J. Omar Castro, Scott Speedman

 

EAN: 8716777951200

Taal: Engels met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 86 minuten

Schermformaat: 16:9 Anamorphic - 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar

 

‘Barefoot' is uitgebracht door A-Film op DVD.