DVD recensie: And So It Goes - Rob Reiner 


In ‘And So It Goes’ speelt Michael Douglas de rol van de gepensioneerde makelaar Oren Little. Oren is een weduwnaar die niet bepaald de sympathiekste is. Zo houdt hij niet van kinderen, dieren en lawaai. Hij heeft een zoon, die hij al jaren niet meer gezien heeft.


Het leven van Little verandert plots wanneer er op een dag zijn zoon voor de deur staat. Hij moet naar de gevangenis en heeft zijn bijna 10-jarige dochter Sarah bij zich.


Omdat de moeder van Sarah spoorloos is verdwenen, komt Sarah bij haar grootvader logeren zolang haar papa in de gevangenis verblijft. Oren wist nog niet eens dat hij een kleindochter had en wordt nu verplicht om Sarah én haar hond in huis te halen…

Oren Little gaat om raad bij zijn buurvrouw Leah (Diane Keaton). Leah is een vriendelijke vrouw die voor iedereen klaar staat. Ze is een loungezangeres en heeft nog steeds het verlies van haar echtgenoot niet verwerkt. Leah is het tegenovergestelde van de egoïstische Oren.


Maar met de komst van zijn kleinkind Sarah verandert de relatie tussen de twee buren en groeien de weduwnaar en de weduwe meer naar elkaar toe…

'And So It Goes' is een komedie die zowel grappig als ontroerend kan zijn over twee bejaarde mensen die elkaars tegenpolen zijn. 


Met deze film leverde regisseur Rob Reiner (The Bucket List, When Harry Met Sally) niet zijn grootste werk af. Maar fans van Michael Douglas en Diane Keaton kunnen met 'And So It Goes' zeker genieten van deze komedie.


Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Rob Reiner

Acteurs: Annie Parisse, Diane Keaton, Michael Douglas, Michael Terra, Sterling Jerins, Austin Lysy

 

EAN: 5414939861512

Taal: Engels met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 90 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar


‘And So It Goes’ is uitgebracht op dvd en Blu-ray door eOne.