DVD: Outpost - Kieran Parker


Regisseur en producent Kieran Parker (“Outpost: Black Sun”) laat de Russische elite eenheid “Spetsnaz” het in de Tweede Wereldoorlog opnemen tegen een bloeddorstig leger van ondoden.

 

Deze claustrofobische, spannende actie / horror film is een mix van Dead Snow en Frankenstein’s Army, een film die niet gemist mag worden! Met o.a. Velibor Topic (“Robin Hood”, “Snatch”), Iván Kamarás (“A Good Day to Die Hard”), Douglas Russell (“A Lonely Place To Die”) en Ben Lambert (“Zero Dark Thrity”) .Outpost: Operation Spetsnaz bewijst wederom dat Nazi zombies momenteel absoluut superhot zijn… en met reden! 

1945. Een ervaren Russische ‘special unit’, de Spetsnaz, wordt aangevallen. Echter zijn de aanvallers gevaarlijker dan alle vijanden die ze tot nu toe hebben getrotseerd, het zijn Nazi-Zombies.

 

Eigenlijk was er oorspronkelijk slechts één van deze creatures, maar elke Nazi zombie is er net één te veel. Wanneer de Russische elite strijders gevangen genomen worden en naar een geheim laboratorium worden verplaatst, verslechtert de situatie per minuut.

 

In hun gevangenschap worden ze gemarteld en op ze geëxperimenteerd terwijl de Nazi’s en vooral de ondoden zwijgzaam toekijken en wachten op de kans om de soldaten ledemaat voor ledemaat uit elkaar te rukken…

 

Deze film is door Splendid Film uitgebracht op DVD en Blu-ray.

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Kieran Parker

Acteurs: Ben Lambert, Bryan Larkin, Iván Kamarás, Laurence Possa, Michael McKell, Velibor Topic

 

EAN: 4013549027427

Taal: Engels en Duits met Nederlandse en Duitse ondertitels

Speelduur: 103 minuten

Schermformaat:2,35:1 Breedbeeld (16:9 COD)

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

Klik hier voor meer info