DVD in de kijker: The Shallows - Jaume Collet-Serra


De Amerikaanse Nancy Adams (Blake Lively) gaat surfen op een afgelegen strand in Mexico. Ze beleeft er de tijd van haar leven tot ze wordt aangevallen door een grote witte haai. Nancy krijgt een beet in haar been en is zwaar gewond.

 

Toch kan ze zich in voorlopig redden en komt ze vast te zitten op een kleine rots, waar ze het gezelschap krijgt van een meeuw.

 

Hoewel ze zich amper 200 meter voor de kust bevindt, geraakt ze niet ongezien weg. De haai zwemt steeds maar rondjes rond de rots. Zal de zwaargewonde Nancy de oversteek op tijd kunnen maken alvorens de vloed de rots waarop ze zich bevindt zal onderdompelen?

‘The Shallows’ is een spannende thriller. Een sterk verhaal, een goede acteerprestatie van Blake Lively en prachtige beelden zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel naar deze zenuwslopende thriller kijkt. Deze film is bij Sony Pictures Home Entertainment verschenen op Blu-ray®, DVD en 4K Ultra HD™.

 

De Blu-ray, DVD, digitale en 4K Ultra HD release bevat een schat aan bonusmateriaal, waaronder verwijderde scenes en behind-the-scenes featurettes.

 

Sluit je in de extra “Filmen in The Shallows” aan bij de regisseur, crew en Blake Lively terwijl ze de uitdagingen en beloningen van het filmen in het water bij Lord Howe Island in de Tasmaanse Zee bespreken.

Of nog beter, duik in de visuele effecten die de film een angstaanjagende ervaring maken met “Hoe Bouw je een Haai”. “Het Perfecte Strand vinden: Lord Howe Island” laat kijkers met de filmmakers meereizen voor een behind-the-scenes ervaring van de prachtige, ongerepte locatie die de achtergrond vormt voor Nancy’s beproeving.

 

Verder biedt “Als Haaien Aanvallen” een aangrijpend verhaal vanuit de eerste hand van een overlevende van een haaienaanval en uitleg van een expert waardoor haaien aanvallen.

4K Ultra HD bevat:

Feature film in 4K resolutie High Dynamic Range (HDR)

Dolby Atmos soundtrack (Dolby TrueHD 7.1 compatible)*

Bevat ook de film en special features in high-def Blu-ray

 

* Om Dolby Atmos thuis te ervaren, zijn een AV ontvanger en speakers nodig die Dolby Atmos ondersteunen, of een sound bar die Dolby Atmos ondersteunt; Dolby Atmos soundtracks zijn echter ook volledig geschikt om af te spelen met traditionele audio apparatuur.

 

Blu-ray, DVD & Digital Bonusmaterialen bevatten:

Verwijderde Scenes

Vier Featurettes

“Filmen in The Shallows”

“Hoe Bouw je een Haai”

“Het Perfecte Strand Vinden: Lord Howe Island”

“Als Haaien Aanvallen”


Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609605594

Regisseur: Jaume Collet-Serra

Acteurs:  Blake Lively, Oscar Jaenada, Sedona Legge

 

Duur: 86 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 2:35.1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘ The Shallows ’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray®, DVD en 4K Ultra HD™