DVD in de kijker: The Missing - Het complete tweede seizoen


Na het succesvolle eerste seizoen is er nu het tweede seizoen van de spannende BBC-serie ‘The Missing’ verkrijgbaar op dvd en blu-ray.  

 

Het verhaal speelt zich af in 2014 in het Duitse stadje Eckhausen. Op de kerstmarkt zakt een jonge vrouw in elkaar. De politie kan haar identificeren en het blijkt om Alice Webster te gaan, die elf jaar geleden ontvoerd werd.

 

Alice is de dochter van een Brits militair die met zijn gezin in Duitsland woont. Het is voor de speurders duidelijk dat de verdwijning van Alice Webster verband houdt met de verdwijning van het Franse meisje Sophie Giroux.

De Duitse politie neemt contact op met de intussen gepensioneerde rechercheur Julien Baptiste, die in 2003 de verdwijning van Sophie onderzocht.

Nu is hij vastbesloten om erachter te komen wat er met Sophie gebeurd is….

Ook dit seizoen van ‘The Missing’ is een uitstekende reeks.  Het tweede seizoen werd geregisseerd door Ben Chanan,  met in de hoofdrollen  David Morrissey, Keeley Hawes, Laura Fraser, Roger Allam, Filip Peeters en Tchéky Karyo. Ook Anemone Valcke, Gilles De Schryver en Marc Lauwrys zijn te zien in de reeks.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8719372004548

Regisseur: Ben Chanan

Acteurs:  David Morrissey, Keeley Hawes, Laura Fraser, Roger Allam, Filip Peeters, Tchéky Karyo

 

Duur: 472 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 1:78.1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

 

‘The Missing - seizoen 2 ’ is uitgebracht door DFW en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD