DVD in de kijker: The Bronze - Bryan Buckley


In 2004 won  Hope Ann Greggory (Melissa Rauch) een bronzen medaille voor het Amerikaanse vrouwen turnteam op de Olympische Spelen. Sindsdien is ze de vedette in haar geboortestadje Amherst in Ohio. Ze heeft sterallures, draagt steevast haar Amerikaans trainingpak en haar vader Stan (Gary Cole) moet dag en nacht paraat staan om aan haar wensen te voldoen.

 

Haar leven verandert plots wanneer Coach Pavleck (Christine Abrahamsen), haar voormalige trainer, zelfmoord pleegt. In haar afscheidsbrief wil ze 500.000 dollar schenken aan Hope wanneer ze de beloftevolle jonge turnster Maggie Townsend (Haley Lu Richardson) wil coachen.

Een moeilijke beslissing voor Hope. Enerzijds kan ze het geld goed gebruiken, ze zit namelijk in financiële moeilijkheden, anderzijds wil ze de enige beroemdheid in de stad blijven…

 

‘The Bronze’ is een uitstekende film over hoe een ex-kampioene zich blijft vasthouden aan haar verleden. Milissa Rauch speelt de rol van Hope Ann Greggory uitstekend, evenals Gary Cole die in de huid van de vader kruipt.

 

Een drama/komedie over hoe snel roem naar het hoofd kan stijgen en hoe moeilijk is om met beide voetjes op de grond te blijven.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609646382

Regisseur: Bryan Buckley

Acteurs:  Gary Cole, Melissa Rauch, Sebastian Stan, Thomas Middleditch, Haley Lu Richardson

 

Duur: 96 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 1.85.1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘The Bronze’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op dvd en blu ray