An Janssens stelt met 'Drakenvuur' het derde boek van haar Draken-trilogie voor op de boekenbeurs


Vlaams fantasytalent An Janssens stelde op de Boekenbeurs haar nieuwste boek ‘Drakenvuur’ voor. 'Drakenvuur' is  het zinderende slotdeel van haar Draken-trilogie die begon met 'Drakenkoningin' en 'Drakentovenaar'.


An Janssens (1983) won in 2013 met haar verhaal ‘Drakenkoningin’ de eerste Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd. ‘Drakentovenaar’ is het vervolg op dat verhaal. Naast haar werk als business analist in de it toert An graag op de motor door vreemde landen om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.


An werkt op dit moment aan een gloednieuw boek, in een compleet ander genre.

Drakenvuur

Terwijl het noorden bevriest en het zuiden brandt, ligt de enige hoop van de mensheid in een oude voorspelling: een tovenaar en een vuurdraak zullen samen de wereld redden..


Precies drie jaar geleden zag de jonge tovenaar Var het meisje met de rode ogen door een spiegel in het paleis dat hij met zijn rebellen overmeesterde. Nu, met zijn nieuw verworven krachten, is hij vastbesloten door de Grote Muur heen te breken om haar te vinden. Maar Var weet niet dat het meisje en de vuurdraak uit de profetie een en dezelfde persoon zijn. Een profetie met een sinistere waarschuwing: de uitverkorenen zullen de wereld redden... of vernietigen.

Ondertussen is de Buigmoeder Var door de Muur gevolgd, en zij zal tot het uiterste gaan om hem bij Thala weg te houden.


Terwijl ze zich voedt met de krachten van een onbekende tovenaar, en haar magie gebruikt om een andere gedaante aan te nemen, zet ze haar bloedige achtervolging in.


iSBN: 9789024567768 - Paperback - Prijs: € 17,99 - Uitgeverij: VBK