'De Minions' veroveren Siniscoop in Sint-Niklaas!


Vanaf zaterdag 4 juli is de nieuwste film van de Minions te zien in Siniscoop. Op de première waren vele fans van de gele wezentjes aanwezig. Zaal 3 was bijna uitverkocht en iedereen kon, dankzij de koele airco, genieten van deze fantastische animatiefilm.

 

De Minions wordt zeker dé zomerhit voor zowel jong als oud! Vanaf heden elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon.

 

Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.

De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: 's werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren '60.


Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.


Regie: Pierre Coffin , Kyle Balda

Genre: Animatiefilm

Duur: 91 minuten


'De Minions', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van enkele kijkertjes: