Brusselmans bescheurt zich - Herman Brusselmans


Goed nieuws voor de Herman Brusselmans fans: vanaf heden ligt er met 'Brusselmans bescheurt zich' een scheurkalender van Herman in de winkel. Zo wordt 2017 een jaar waarin je elke dag van een stukje Brusselmans kan genieten.

 

Brusselmans-kenner Robert van Eijden heeft 365 frappante citaten en pittige oneliners uit de meer dan 70 verschenen werken van Herman verzameld, de illustraties zijn van de hand van  Onno Lolkema. Het resultaat is een leuke en unieke scheurkalender, ideaal om te geven of te krijgen.

 

De citaten en oneliners zijn typisch Brusselmans. 'Brusselmans bescheurt zich' puilt uit van humoristische, cynische, sarcastische en (uiteraard) met seks gekruide fragmenten uit zijn eerder verschenen boeken.

 

Enkele voorbeelden uit 'Brusselmans bescheurt zich':

 

12 februari: ‘Ik wacht nooit in een wachtkamer,’ zei Guggenheimer, ‘daar heb ik geen tijd voor. Als ik tijd zou hebben om te wachten, dan zou ik wel wat later komen.’ - Guggenheimer wast witter (1996)

 

3 april: ‘Ik zou mijn haar wel willen laten groeien, maar dat kan niet: ik heb al lang haar.’ - Ex-minnaar (1993)

 

29 juni: Er zijn geen woorden voor hoe graag ik sigaretten rook. Dat meen ik. Ik ben zo gek op sigaretten dat ik soms zin krijg om niet-rokers op hun bakkes te slaan. - Prachtige ogen (1984)

 

8 augustus: Dan wil je jezelf er ‘ns van overtuigen dat een vrouw meer is dan iemand om mee te neuken, en dan denk je na een halfuur al: zij is iemand om mee te neuken en verder kan ze de pot op. - De biografie van John Muts (2011)

 

ISBN: 9789044630619 - Gebonden - Prijs: € 14,95 - Uitgeverij: Prometheus