Boekrecensie: Voor Mama, een boekje over ons - Elma van Vliet


Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Ze schreef eerder de boeken zoals ‘Mam, vertel eens’, ‘Pap, vertel eens’, ‘Oma, vertel eens’, ‘Dagboek voor mijn dochters’ en vele anderen. Emma’s boeken zijn een enorm succes, ze gingen maar liefst meer dan 3 miljoen keer over de toonbank.

 

Het boek ‘Lieve Mama, wat ik je graag wil zeggen’ is heruitgebracht. Het boek is in kleiner formaat uitgebracht en heeft met ‘Voor Mama, een boekje over ons’ een nieuwe titel gekregen.

‘Voor Mama, een boekje over ons’ is een klein pocketboekje waarin je je moeder laat weten hoe belangrijk ze is voor jou.

 

Het doel is  een persoonlijk invulboekje te maken vol met lijstjes, herinneringen, en gebeurtenissen. Schrijf zelf verhalen over je moeder, verhalen die nauw aan je hart liggen en zo wordt ‘Voor Mama, een boekje over ons’ een persoonlijk cadeau voor je mama. Een boekje waarmee je zeker je moeder blij zult maken.

 

Ook de spreuken en citaten van Elma in het boek zijn leuk om te lezen. Een ervan is ‘Het maakt niet uit hoe oud je bent, je moeder heb je altijd nodig’ En dat is geen woord gelogen.

 

En Elma van Vliet heeft aan alles gedacht, wanneer het boek af is, kun je de achterkant van de wikkel gebruiken als inpakpapier!

 

ISBN 9789000355549 - Gebonden - Prijs: € 12,50 - Uitgeverij: Spectrum