Boekrecensie: Voor Hetzelfde Geld - herziene editie


Elke woensdag is er het populaire televisieprogramma ‘Voor hetzelfde geld’ met Thomas Vanderveken, Britt Van Marsenille en Jan Van Looveren op één. Wekelijks laten de drie zien waarop je geld kunt besparen: voor het gezin, verzekeringen, je huis, reizen en nog veel meer.

‘Voor hetzelfde geld’ is inmiddels al toe aan zijn vierde seizoen op één.

 

Naast het tv-programma is er bij uitgeverij Lannoo ‘Voor hetzelfde geld’ in boekvorm verschenen. Na het succes van het eerste boek in 2014 is er nu de volledig herziene editie verschenen met ruim 600 tips om meer te verdienen en te besparen, zonder aan levenskwaliteit in te boeten.

 

Deze herziene editie is er gekomen omdat de redactie van het programma al heel wat nieuwe research gedaan heeft en veel informatie aan en update toe was. Dankzij dit lijvig boek (376 blz.) kun je heel wat geld besparen en weet je precies wat je moet aankopen.

Of het nu gaat over de energiefactuur, over een eigen huis kopen, je belastingbrief invullen, welke is de beste lening, hoe je het voordeligst je erfenis regelt of hoe je gratis op reis kan gaan, een antwoord op deze en veel meer vragen vind je in dit boek.

 

‘Voor hetzelfde geld’ is ingedeeld in tien overzichtelijke hoofdstukken. De meer dan 600 tips worden glashelder en zeer verstaanbaar uitgelegd, zeker de extra tips en de links naar het internet zijn meer dan de moeite waard.

 

‘Voor hetzelfde geld’ is een must have voor iedereen die geld wil besparen, en wie wilt dat nu niet? Het boek is een handige gids, overzichtelijk, vol tips en nuttige weetjes en met vele budgettips en vergelijkingstools. Het is een boek die zichzelf terugbetaald, want dankzij Britt, Thomas en Jan verdienen we meer en geven we minder geld uit! De droom van elke huisvrouw of -man!

 

‘Voor Hetzelfde geld’ is geschreven door Inne Vanden Bremt, Sofie Rycken en Ine Vandervekens in samenwerking met de redactie van Voor Hetzelfde Geld.

ISBN: 9789401439077 - Paperback - 376 blz. Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Lannoo