Boekrecensie: Puur Pascale - Beter eten is beter leven - Pascale Naessens


Sinds enkele weken ligt het nieuwste boek van Pascale Naessens ‘Puur Pascale - Beter eten is beter leven’ in de winkel.

Dit zevende boek van Pascale is veel meer dan een kookboek alleen: het is boek over lifestyle, voedingsadvies en Pascale vertelt vrijuit over haar koolhydraatverslaving, hoe ze haar eetgewoonten kon veranderen en zich kon bevrijden van haar eetbuien.

 

Haar manier van eten en leven hebben intussen al duizenden mensen geïnspireerd om zelf gezond te leven. Want de methode van Puur Pascale is geen dieet maar een levenswijze. Ze vertelt in dit boek de manier om gezonder te eten, zonder calorieën te tellen en toch af te slanken.

 

Pascale Naessens hanteert de slogan ‘Beter eten is beter leven’. Beter eten betekent voor haar gezonder, lekkerder, mooier, creatiever en gevarieerder eten. Beter leven staat voor gezonder, fitter, met meer levenskwaliteit en meer genot van de heerlijke dingen die de natuur ons te bieden heeft.

‘Puur Pascale’ bevat meer dan 75 recepten die makkelijk te bereiden zijn en niet veel verschillende ingrediënten bevat. Recepten met kip, avocado, savooikool, geitenkaas, schorseneren, wilde eend en veel meer. De bereidingswijze wordt steeds in klare taal uitgelegd, naast de ingrediënten wordt steeds de bereidingstijd en de gaartijd vermeld, wat handig is.

 

‘Puur Pascale -Beter eten is beter leven’ is een prachtig, stijlvol boek met honderden mooie foto’s. De warmte straalt ervan af en Pascale gunt de lezer een kijkje in haar leven. Gezelligheid, romantiek en heerlijke gerechten, dat is de levensstijl van Pascale, en al die troeven verwerkt ze in haar boeken, telkens weer opnieuw.

 

Ook dit boek is opnieuw een bestseller.  ‘Puur Pascale -Beter eten is beter leven’  staat vanaf de dag dat het in de winkel ligt op nummer 1 in de verkoopcijfers. Want haar filosofie en recepten maakten haar tot de bestverkopende auteur in België, en ook het buitenland ligt aan de voeten van de voedingsconsulente.

 

ISBN: 9789401435932 - Hardcover - 240 blz. Prijs: € 29,99 - Uitgeverij: Lannoo