Beleef opera en ballet op de eerste rij in Siniscoop


De opera- en ballet liefhebbers kunnen opnieuw terecht in Siniscoop te Sint-Niklaas. In 2011 startte Siniscoop met ‘Siniscoop goes opera’. Op het witte doek kunnen operaliefhebbers vanop de eerste rij genieten van bekende opera’s, die live via satelliet uitgezonden worden of van recente opnames. Dit concept is een succesformule en werd uitgebreid met balletvoorstellingen.

 

Vanaf oktober 2016 kan u bij Siniscoop weer terecht voor een nieuw seizoen van ‘Siniscoop goes opera & ballet”. Dit jaar werd gekozen voor een exclusieve samenwerking met ‘Opéra National de Paris’ voor een reeks vertoningen.

Dit seizoen wordt u een mooie mix van klassieke titels en moderne verhalen aangeboden en live getoond vanuit Parijs. Alle voorstellingen worden in het Engels ondertiteld en iedere operaliefhebber krijgt een korte inhoud van de voorstelling.

 

Het nieuwe seizoen werd in oktober geopend met  de klassieker ‘Samson en Dalila’.

Op 15 november konden de operaliefhebbers genieten van ‘Les Contes d’Hoffmann’, een fantastische opera in drie bedrijven van Jacques Offenbach .’Les Contes d'Hoffmann’ baseert zich op drie verhalen van de Duitse romantische schrijver E.T.A. Hoffmann (onder andere Der Sandmann).

 

Opera in de cinema is een fantastische beleving en maakt opera voor iedereen toegankelijk. Je beleeft alles mee vanuit een comfortabele zetel vanop de eerste rij. Bij aankomst wordt u gratis een glaasje bubbels aangeboden. Met opera in de cinema beleef je een fantastische avond in stijl voor een voordelige prijs.

 

De volgende operavoorstelling is op donderdag 16 februari 2017 met ‘Cosi Fan Tutte’, een opera van Wolfgang Amadeus Mozart. Kaarten kan u nu al bestellen bij Siniscoop.

www.siniscoop.be

 

Volgende voorstellingen :

Donderdag 16 februari 2017: Cosi Fan Tutte

Donderdag 23 maart 2017: A Midsummer Night's Dream

Dinsdag 25 april 2017: La Fille De Neige

Dinsdag 20 juni 2017: La Cenerentola