Zuid-Afrikaanse auteur Chanette Paul te gast op de Boekenbeurs


Elke Van den Bergh en Chanette Paul
Elke Van den Bergh en Chanette Paul

De Zuid-Afrikaanse auteur Chanette Paul was zaterdag 7 november te gast op de Boekenbeurs. Chanette is een succesvolle auteur, schreef meer dan 40 boeken in het Afrikaans en is gefascineerd door de Lage Landen. Haar nieuwste thriller ‘Offerlam’ werd door Elke Van den Bergh vertaald naar het Nederlands en uitgebracht bij Lannoo. Chanette Paul werd onlangs nog bekroond met de prestigieuze prijs LekkerLit Boek van die Jaar 2015.

 

Offerlam

Caz Colijn krijgt in Zuid-Afrika plots een vreemd telefoontje. Haar zus die in Gent woont, laat weten dat hun moeder op sterven ligt en haar graag nog eens zou zien. Vreemd, want haar moeder heeft jaren geleden alle contact verbroken. Met een groot familiegeheim lokt haar zus Caz naar België.

Professor Luc De Reu wordt ook geconfronteerd met zijn verleden als hij opgeroepen wordt bij het ziektebed van zijn stiefmoeder, die verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader. Ondertussen doet de Congolees Erevu er alles aan om zijn heilige taak uit te voeren en Congo te redden.


In deze beklijvende thriller kruisen hun paden voortdurend en bij elke nieuwe ontdekking verhoogt de spanning.


ISBN: 9789401428705 - Paperback - 495 blz. - Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Lannoo