Zesde deel van de Marvel comics ‘Wolverine’, ‘Guardians of the Galaxy’, ‘Captain America’ en ‘Thor - God of Thunder’ verschenen.


Standaard Uitgeverij brengt sinds vorig jaar de Nederlandstalige Marvel Comics uit.  Nadat eerder de Nederlandse versie van Spiderman, The Hulk en ‘titanic teams’ als X-Men en Avengers, werden uitgebracht door Junior Press, Z-Press Junior Media en Nona Arte.  

 

Standaard Uitgeverij brengt elke twee maanden de Marvel comics Iron Man, All new X-Men, Uncanny Avengers, Superior Spiderman, Thor, Guardians of the Galaxy, Captain America en Wolverine uit.

De comics verschijnen op het oorspronkelijke Amerikaanse formaat, maar zijn iets lijviger, drie issues worden gebundeld en aangevuld met extra beeldmateriaal. Elke Marvel comic kost € 6,99.

 

Intussen is het zesde deel van de reeksen ‘Wolverine’, ‘Guardians of the Galaxy’, ‘Captain America’ en ‘Thor - God of Thunder’ verschenen.

Wolverine 006

Jaren geleden werd Logan ontvoerd door een geheime overheidsdienst. Toen was hij nog een mutant met messcherpe beenderklauwen die razendsnel genas wanneer iemand hem verwondde. Logan zou het perfecte wapen worden. Zijn skelet werd bekleed met het onverwoestbare metaal adamantium. Het experiment was pijnlijk... ondraaglijk... Maar het slaagde. Alleen was van de mens Logan niet veel meer over. Die dag werd hij... Wolverine.

 

In het zesde deel van de reeks verliest Wolverine zijn herstelfactor en gaat hij aan de slag als spion voor S.H.I.E.L.D. en infiltreert hij in de bende van misdaadbaas Offer om meer te weten te komen over diens samenwerking met Sabretooth. S.H.I.E.L.D.-agent Monkton drukte Wolverine eerder op het hart dat hij moet vermijden dat hij zich gaat hechten aan de leden van Offers bende. Maar wat als dat toch gebeurt?

 

ISBN: 9789002260674 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Thor - God of Thunder - 006

Thor is de  zoon van Odin Alvader, prins van Asgard, beschermer van de bewoners van Midgard, god van de donder... Alleen hij kan de hamer Mjolnir optillen. Alleen Thor Odinson is de hamer waardig…

 

Malekith de Verdoemde bereidt het laatste deel van zijn duistere plan voor en er is een verrader onder de leden van de Liga der Werelden. Thor maakt zich op om zijn strijdmakker eigenhandig te executeren alvorens hij op Midgard de confrontatie aangaat met Malekith…

 

ISBN: 9789002260551 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Guardians of the Galaxy - 006

 Peter Quill, de Star-Lord van Spartax, doorkruist het universum in het gezelschap van Gamora de moordenares, Drax de Vernietiger, Groot en Rocket Raccoon. Samen zijn zij de Guardians of the Galaxy.

 

De haren vliegen in het rond wanneer Rocket en zijn dubbelganger oog in oog komen te staan. Want deze laatste is niet de enige die Rocket levend zou kunnen villen. Er zijn namelijk nog enkele dames met een gebroken hart die Rockets pluimstaart als trofee willen…

 

ISBN: 9789002260988 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Captain America - 006

 Tijdens de Tweede Wereldoorlog veranderde een speciaal serum de iele Steve Rogers in de supersoldaat Captain America. Nadat zijn vliegtuig in zee stortte, dacht de wereld dat hij was verdronken. Jaren later werd hij echter levend teruggevonden, bevroren in het poolijs. In een wereld die volkomen vreemd voor hem was bond hij wederom de strijd aan met de misdaad, nu als lid van de Avengers.

 

Jet, de dochter van Arnim Zola die met Steve Rodgers meekwam uit Dimensie Z, kan maar moeilijk wennen aan het leven in onze wereld. Ze komt voor een dilemma te staan als ze wordt uitgenodigd om zich aan te sluiten bij en van Captain America’s andere aartsvijanden. Intussen krijgen Cap en Faclon te maken met de geheimzinnige D. Mindbubble. Zal het deze gevaarlijke gek lukken de gevreesde Gungnir-helicarrier in handen te krijgen?

 

ISBN: 9789002260926 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij