Win het boek ‘Kunstatelier - Meesterwerken om zelf in te kleuren'


Kleuren voor volwassenen is al enkele jaren zeer populair. Er zijn al diverse boeken verschenen met kleurplaten die je zelf kan inkleuren met potloden, stiften of verf.

 

Een opmerkelijk boek dat onlangs verschenen is , is ‘Kunstatelier - Meesterwerken om zelf in te kleuren’, een kleurboek voor volwassenen met maar liefst 47 prachtige kleurplaten van grote kunstenaars.

Met ‘Kunstatelier - Meesterwerken om zelf in te kleuren’ maak je als het ware een creatieve reis rond de wereld, van het oude Egypte en de renaissance in Italië naar het India van de Mogols en het Australië van de Aboriginals, via Da Vinci en Lichtenstein, Michelangelo en Miro.

 

Laat je onderweg verrassen door kunstwerken van de grootste meesters zoals De Tuin der Lusten van Jheronimus Bosch, De Nachtwacht van Rembrandt en Le déjeuner sur l’herbe van Edouard Manet, om er maar enkelen te noemen.

Naast elke kleurplaat staat er een foto en beknopte uitleg over de kunstenaar en het in te kleuren werk. Zo is dit boek niet alleen ontspannend, maar tegelijk ook leerrijk. Je kan de kleurplaten inkleuren met tinten die dicht bij het oorspronkelijke werk blijven, je eigen kleurenpalet gebruiken of een mix van je eigen fantasie en die van de meester.

 

Dankzij ‘Kunstatelier - Meesterwerken om zelf in te kleuren’ maak je je eigen persoonlijke en unieke kunstverzameling. Neem je potloden, stiften of verf en ga aan de slag, uren plezier en ontspanning gegarandeerd!

 

ISBN 9789068687187 · Paperback- 96p.· Prijs: € 10.90 - Uitgeverij: Thoth - In België verdeeld door Epo Distributie. Meer info over het boek vindt u HIER.


De Boekenkast mag dankzij EPO, die de boeken voor Vlaanderen distribueert, een exemplaar van dit boek wegschenken.

 

Wedstrijdvraag: Hoe heet het werk van Vincent van Gogh dat in in het boek ‘Kunstatelier - Meesterwerken om zelf in te kleuren’ staat? HIER vindt u een tip

 

Schiftingsvraag: Hoeveel juiste antwoorden zullen wij ontvangen hebben op zondag 13 november 2016 om 23.59 uur?

 

Mail uw antwoorden naar Redactie.Boekenkast@gmail.com en wie weet gaat het boek jouw richting uit!

 

Wedstrijd loopt tot en met zondag 13 november 2016. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.