Verleden tijd derde titel in spannende reeks Melissa Skaye


Met Verleden tijd schrijft Melissa Skaye het spannende derde deel van haar VT-reeks. De auteur verwerkt zowel de waarheid als spannende fictieve verhaallijnen in haar werk.

 

In Verleden tijd krijgen Hoornse rechercheurs Philips en Borra te maken met twee moordzaken. Hun onderzoek leidt tot onopgeloste zaken uit het verleden. De twee denken alles al eens te hebben meegemaakt, maar niets is minder waar. Een jonge vrouw doet intussen aangifte van getreiter en dreiging en Sanne Philips kan uiteindelijk haar verleden niet meer verdringen.

 

“Ik wandel al schrijvend door mijn eigen stad,” vertelt auteur Melissa Skaye, die haar woonplaats Hoorn terug laat komen in haar boeken. “Het schrijven wordt voor mij extra leuk door bestaande mensen, straten, gebouwen en winkels een rol te geven.” In Virtuele tango en Verboden tranen kreeg een bevriende boekhandeleigenaar al een plek. Ook in Verleden tijd komen echt bestaande personen voor. “Doordat ik ook de hulp inschakel van de recherche Hoorn, maakt dat mijn verhalen extra realistisch,” vertelt de auteur.

 

Skaye zit intussen niet stil; ze werkt aan een vierde deel in de VT-serie. “Ik hoop dat de lezers niet al te nijdig op me zijn omdat ze na het verschijnen van Verleden tijd nog even op het volgende deel moeten wachten,” aldus Skaye. “Er is namelijk iets afschuwelijk spannend betreffende Sanne... maar meer verklap ik nog niet!”

 

Verleden tijd is vanaf medio september 2016 verkrijgbaar.

 

Verleden tijd, thriller - Auteur: Melissa Skaye - Uitgave: Uitgeverij Ellessy

ISBN: 978-90-8660-313-8 - Aantal pagina’s: 304 - Prijs: € 18,95