Sylvia van Driessche en Naomi Dom praten over seks en ontmaagding


Naomi Dom schreef het boek ‘Doet het pijn?’, een open en verfrissend boek over seks en ontmaagding.


Zij ging op zaterdag 7 november op de Boekenbeurs in gesprek met Sylvia van Driessche, de voormalige hoofdredactrice van het jongerenblad Joepie en auteur van jeugdromans voor jonge meisjes.


In Doet het pijn? van Naomi Dom komen de antwoorden op de vraag uit de titel en vele andere vragen rond ontmaagding en seks niet van specialisten maar van gewone mensen.

Naomi Dom, 23, schreef haar eigen ervaringen neer en interviewde ook een 38-jarige moeder, een 89-jarige vrouw én een prostituee over hun seksuele verleden en heden. Het resultaat is een taboeloos, eerlijk en verfrissend boek dat een realistisch beeld geeft van seks, en dus niet alleen handig is voor jongeren maar ook voor ouderen.


ISBN: 9789089243379 - Paperback met flappen en leeslint - Prijs: € 14,99 - Uitgeverij: Houtekiet

Sylvia van Driessche schreef ‘Tussen de Sterren’, ‘Sterrenregen’ en ‘Sterrenbeeld : eenhoorn’, waarin seks en de eerste keer belangrijke onderwerpen zijn.


In de bestsellers ‘Tussen de sterren’ en het vervolg ‘Sterrenregen’ schreef Sylvia  het verhaal van de 15-jarige Stella en haar grote liefde Alexander, zanger bij de wereldberoemde boyband UP!, te lezen. Op het einde van het tweede boek konden we lezen hoe Stella haar lief bij haar thuis verbergt...


Weg van de buitenwereld en de vele fans van UP! genieten ze volop van hun relatie en vieren ze Stella’s zestiende verjaardag. Maar hoe gaat het verder voor hen als het echte leven terug voor de deur staat?


Jeugdboekenauteur Sylvia Van Driessche bewees met haar twee vorige romans dat ze het kan als de beste; een spannend young adult-boek schrijven. En haar derde boek moet niet onderdoen: opnieuw brengt ze een fantastisch en voor jongeren erg herkenbaar verhaal.


ISBN: 9789089315007 - Softcover - 192 blz. - Prijs: € 17,50 - Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts