Recensie: Suske en Wiske 320 - De Tirannieke Tor


Ook album 320 ‘De Tirannieke Tor’ van Suske en Wiske, geschreven door Peter Van Gught met tekeningen van Luc Morjaeu, is er een vol spanning en avontuur met naast Suske en Wiske ook Lambik, Schanulleke en de kwaadaardige Boktor in de hoofdrollen.

 

Professor Barabas probeert een nieuw experiment uit. Hij heeft een ionenstraler gebouwd, een kanon waarmee verzwakte zieken sneller weer sterker zullen worden.

Als proefdier zet hij Rik, de rat in de machine. Per toeval maakt Schanulleke het experiment mee. De test loopt uit de hand met resultaat dat Jerom zijn krachten kwijt is en dat Schanulleke tot leven komt.

Ze is veranderd in een mooie jongedame met ongeziene krachten.


Schanulleke wil haar superkrachten nuttig gebruiken en wordt SuperSchanulleke, het meisje dat de mensheid zal verbazen met haar spectaculaire reddingen!


Professor Barabas is helemaal niet gelukkig met SuperSchanulleke. Hij is bang dat zijn uitvinding in foute handen terecht komt. En de professor krijgt al vlug gelijk. De uiterst gevaarlijke Boktor ontvoert Wiske en wil haar ruilen tegen het ionenkanon..


ISBN: 9789002248313 - Paperback - Prijs: € 5,95 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Klik hier voor meer info