STerK! - Lien De Ruyck


Als je werkt aan welbevinden en sociaal-emotioneel leren binnen je School, Team en Klas, wordt je organisatie ‘STerK!’. Dat uitgangspunt staat centraal in het gelijknamige boek van Lien De Ruyck.

 

In het eerste deel staan de theoretische bouwstenen van een STerKe school centraal. Daarna leer je hoe je aan een STerK team werkt. Het laatste deel focust op actie binnen de klasmuren. Het theoretische kader wordt telkens aangevuld met concrete tips, inspirerende voorbeelden en boeiende reflectievragen.

 

Deze ‘whole-school approach’ combineert het top-down en bottom-up denken en activeert directieleden, graadcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, CLB-medewerkers en gepassioneerde leerkrachten om samen met de leerlingen aan een bijzonder STerKe school te bouwen. STerK werk… en een must voor de boekenkast!

 

 

Over de auteur


Lien De Ruyck is een Gentse wordaholic die houdt van haar pen en de instant oplosvrijheid van haar rode motorbeest. Ze schrijft al langer op haar wordpressplek, werkt als educatief auteur, copywriter en reporter - en is te vinden op haar eigen(wijze) webstek (lienderuyck.be).

 

Doelgroep

Lager onderwijs en secundair onderwijs - leerlingen – leerkrachten –directieleden – graadcoördinatoren – leerlingenbegeleiders - CLB-medewerkers

 

Samenstelling: 21x27cm, 240 blz. 
Uitgeverij: Abimo.
STerK! – Welbevinden en sociaal-emotioneel leren in jouw school, team en klas: € 29.95

Klik hier voor meer info