Piet Huysentruyt brengt met 'SOS Piet 365' het ultieme kookboek uit!


'SOS Piet 365',  het nieuwste kookboek van Piet Huysentruyt ligt nu in de winkel. Chef-kok Piet Huysentruyt, de man die het volk leerde koken, is een fenomeen en heeft al meer dan 3 miljoen SOS Piet boeken verkocht. De succesformule van de boeken zijn de befaamde drie stappen die elk recept gemakkelijk te bereiden maakt.


Dit is het laatste SOS Piet kookboek. Het is een volwaardig kookboek geworden voor elke dag één gerecht. Het programma ‘SOS Piet’ is al acht jaar te zien op vtm, zeventien seizoenen lang en om en bij de 650 keer rukte hij uit om kookproblemen bij de mensen thuis op te lossen. Dit boek is een selectie van de voornaamste gerechten die hij tijdens zijn tocht door Vlaanderen heeft klaargemaakt.

'SOS Piet 365' is de ultieme kookbijbel van Piet Huysentruyt. Het boek is een bundeling van de vijf gestaande ‘SOS Piet’-boeken, met daarbij twee nieuwe boeken, deel 6 en 7.

Deze klepper van 608 pagina's bevat meer dan 100 nieuwe recepten én je krijgt er alle bestaande ‘SOS Piet’-recepten er bovenop!


In deze populaire reeks kookboeken vertrekt Piet van de problemen die zich in de keuken stellen en legt stap voor stap uit hoe je het best te werk gaat. Hoe vermijd je klassieke fouten die gemaakt worden en waar moet je op letten. Elk gerecht bestaat uit het succesvolle 3-stappenplan : Wat kan er misgaan? Hoe los je het op ? Wat heb je vandaag geleerd?

Er is ook aandacht aan besteed om de gerechten gemakkelijk terug te vinden. Vooraan in het boek is er een inhoudstafel met alle gerechten gerangschikt per dag, vanaf 1 januari tot 31 december.
Dus je moet niet meer nadenken over wat de pot schaft vandaag. Piet deed dat voor jou!
Er werd ook rekening gehouden met de seizoenen. Asperges vanaf april, in de zomer veel fruit, wild in de herfst en feestelijke gerechten in de eindejaarsperiode. Maar je bent vrij om te switchen met de gerechten en klaar te maken wat je zelf wil.

Achteraan in het boek worden alle gerechten in alfabetische volgorde weergegeven, opgesplitst in soepen, voorgerechten, vlees- en visgerechten, pasta, vegetarische gerechten, desserts, taarten en gebak.

Je ziet, Piet heeft aan alles gedacht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zelfs aan een handig leeslintje in het boek zodat je meteen op de juiste pagina zit. ‘SOS Piet 365’mag zeker niet ontbreken op jouw keuken.


En wat staat er vandaag op het programma?

Berlijnse bollen! Smakelijk!

 

ISBN: 9789401402231 - 608 blz. - Gebonden - Prijs: € 29,99 - Uitgeverij: Lannoo

Klik hier voor meer info