Sofie Dumont stelt haar boek 'Op de groei 2: Samen eten is lekker en leuk' voor in Antwerpen


Vrijdag 1 april stelde Sofie Dumont haar nieuwste boek 'Op de groei 2: Samen eten is lekker en leuk' voor in Antwerpen.

 

'Op de groei 2: Samen eten is lekker en leuk 'is het tweede deel in de succesvolle ‘Op de groei-reeks’. Dankzij deze reeks wordt samen met je kinderen eten lekker en leuk!

 

Vorig jaar presenteerde Sofie Dumont het eerste boek: ‘Op de groei 1: lekker eten begint in de buik’, een boek vol inspirerende gerechten voor tijdens de zwangerschap en de eerste 9 maanden van je kindje.

Dit tweede deel uit de reeks staat vol met heerlijke recepten, lekkere én gezonde tips en tricks om te koken voor peuters tot drie jaar. Spannende 'eerste keren': de eerste vaste maaltijd, het eerste verjaardagsfeestje en de eerste brooddoos.

 

De bekende tv-kok kiest net als in het eerste ‘Op de groei-boek’ voor vernieuwende recepten die de smaakzin van je kind ontwikkelen en snel klaar zijn in de dagelijkse drukte van een jong gezin. Verse en gevarieerde gerechten: geschikt voor de kleinsten en met pittige extra’s voor de mama’s en papa’s.

Voor een topverjaardag maak je hartige en zoete hapjes met hier en daar een retrotwist uit je eigen kindertijd. Het zoets voor in de klas of de taart voor op het feestje met de vriendjes, het is allemaal gezond, lekker én fun.

 

Sofie laat je in ‘Op de groei 2’ ook meekijken in de brooddoos van haar dochter Grace. Een kleurrijke combo van groenten, fruit en heerlijke vieruurtjes!

In het najaar verschijnt het derde deel ‘Op de groei 3: samen koken zorgt voor lekkerbekken’, een boek boordevol haalbare en gevarieerde gerechten om samen met je opgroeiende kind van 3 tot 6 jaar en ouder te bereiden.

 

Sofie Dumont werd in 2009 bekroond als Belgische Lady Chef van het jaar. Deze media-aandacht lanceerde haar als schermgezicht, met achtereenvolgens de programma's Goe gebakken en De meesterbakker. Met De keuken van Sofie, waarvan in het najaar een nieuwe reeks verscheen, heeft ze een plaatsje verworven tussen Vlaanderens populairste koks.

 

Op de groei 2: samen eten is lekker en leuk | Sofie Dumont

ISBN 9789022332580 | 208 blz. | €22,50 | Gebonden

Uitgegeven door Manteau