Siniclubfilm van week: BOYCHOIR


Boychoir vertelt het verhaal van de 11-jarige Stet (Garret Wareing), die zijn alleenstaande moeder verliest na een fataal auto ongeluk.

 

Wanneer zijn vader, die totaal van hem vervreemd is, genoeg blijkt te hebben aan zijn 'eigen' gezin, besluit de directrice Stet naar een muzikaal jongensinternaat in New Jersey te sturen. 

 

De gedreven koormeester Carvelle, een man van weinig, maar scherpe woorden, ontdekt een uniek talent in Stet en besluit hem onder zijn hoede te nemen. Hij helpt Stet bij het ontdekken en ontwikkelen van zijn liefde en aanleg voor muziek, waardoor hij uitgroeit tot een talent als nooit tevoren...

Regie: F. Girard

Cast: Dustin Hoffman, Kathy Bates

Genre: Drama

Duur: 104 minuten


'Boychoir', nog op zondag 10 mei om 11.00 uur en op dinsdag 12 mei om 20.00 uur in Siniscoop.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


"'Boychoir' is een gewoonweg prachtige film", zei Ida Vandenbroeck uit Sint-Niklaas na afloop van de vertoning.


"Het is een wondermooie film met topacteurs zoals Dustin Hoffman. Voor mij was hij dan ook de beste acteur uit de film. Ik kan deze hoogstaande film zeker iedereen aanbevelen!"


'Boychoir' krijgt van Ida, die wekelijks naar de Siniclub komt, 10 op 10.


Ook Sonja Verhelst uit Belsele vond 'Boychoir' een heel goede film.


"Het is een aangrijpende en meeslepende film die ik iedereen kan aanraden. Ik heb voor deze film gekozen omwille van het thema. Van mij krijgt deze Siniclubfilm 8,5 op 10", aldus Sonja.


Linda De Geest uit Sint-Niklaas vond 'Boychoir' gewoonweg fantastisch. 


"Deze film is zeker een aanrader. Voor mij was Dustin Hoffman de beste acteur. 'Boychoir' is een uitstekende film, muziek draagt bij tot leven", zei Linda.


Linda geeft 'Boychoir' 9 op 10.


"'Boychoir'  is een ontroerende, romantische en muzikale film. Ik heb voor deze Siniclubfilm gekozen omdat ik het aanbod van de Siniclub beter vind dan de gewone film."


"'Boychoir' is zeker een aanrader. Omwille van de verhaallijn en de film is inhoudelijk goed. Ook voor mij was Dustin Hoffman de beste acteur. Ik geef 8,5 op 10."