Siniclubfilm van de week: The Disappearance of Eleonor Rigby: Her


Nadat vorige week het eerste deel van 'The Disappearance of Eleanor Rigby: Him' vertoond werd, staat deze week het tweede deel op de affiche van de Siniclub in Siniscoop.


Eleanor houdt van Conor en Conor houdt van Eleanor. Maar wat gebeurt er als een harmonieus koppel geconfronteerd wordt met een tragische gebeurtenis?


In de twee films die samen The Disappearance of Eleanor Rigby vormen, vertellen beide protagonisten dezelfde liefdesgeschiedenis maar dan in spiegelbeeld, Conors standpunt in Him en Eleanors in Her.

Regie: Ned Benson

Cast: Jessica Chastain, James McAvoy, Viola Davis, Ciaran Hinds, Isabelle Huppert, William Hurt, Bill Hader, Nina Arianda

Genre: Drama romantiek

Duur: 105 minuten


'Disappearance of Eleanor Rigby: Her' nog op dinsdag 14 april 2015 om 20u in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over deze film:

Michel uit Sint-Niklaas is een vaste klant bij Siniscoop. Hij ziet zowat elke Siniclubfilm. Wij vroegen aan hem wat hij van 'The Disappearance of Eleanor Rigby: Her' vond.


”Nadenkend, magisch en filosofisch, zo zou ik de film omschrijven", aldus Michel, "Deze meeslepende film die een echte aanrader is. De beste actrice is voor mij Jessica Chastain."


Michel geeft 'Disappearance of Eleanor Rigby: Her' 9 op 10.


"Ik kom graag naar de Siniclub. Het is altijd een goede keuze en ik vertrouw op hun keuze", vertelde Jan De Maesschalck uit Stekene.


"Deze film  is een echte aanrader. Het is een film met een sterk scenario en met een filosofisch tintje. Deze film doet nadenken over dingen, vooral het gesprek tussen Eleanor en professor Lillian Friedman (Viola Davis), een sterke dialoog."


"Als ik de film zou beschrijven in drie woorden: een zoekende ster. Alle hoofdrolspelers waren goed, maar Viola Davis en Isabelle Huppert waren voor mij de beste. Ik geef de film een 8,5 op 10 “ aldus Jan De Maesschalck uit Stekene.


"De film is zeer goed", aldus Marc Verbeeck uit Haasdonk.


 'The Disappearance of Eleanor Rigby: Her' is een psychologische film met filmische beelden. Mijn favoriete actrice is Jessica Chastain."


"De film bracht wat ik verwacht had: dramatisch met soms lichtvoetige dialogen  Een echte aanrader", vertelde Marc, die 'The Disappearance of Eleanor Rigby: Her' 8 op 10 geeft.


'The disappearance of Eleanor Rigby: Her' is heel goed.


Dit tweede deel is een mooi vervolg op het eerste deel, dat vorige week getoond werd. Een fascinerende film met veel humor en ook een filosofisch tintje."


"Ik kan deze Siniclubfilm zeker aanraden. Van mij krijgt 'The disappearance of Eleanor Rigby: Her' 9 op 10."