Siniclubfilm van de week: HUNGRY HEARTS in Siniscoop


De Amerikaan Jude en de Italiaanse Mina ontmoeten elkaar in New York en raken op slag verliefd. Na hun bruiloft bevalt Mina al snel van haar eerste kind.

 

Als jonge ouder wil ze niets liever dan haar baby beschermen, maar Mina gaat een stapje verder. Ze trekt zich helemaal terug met haar zoon. De relatie tussen Jude en Mina wordt flink op de proef gesteld als Jude zich realiseert dat hun zoon niet opgroeit zoals het hoort en er gevaar is van leven en dood..

Regie: Saverio Costanzo

Genre: Drama

Cast: Adam Driver, Alba Rohrwacher, Roberta Maxwell 


'Hungry Hearts', nog op dinsdag 9 juni om 20.00 uur in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over 'Hungry Hearts':

Nadia Vitulo vond 'Hungry Hearts' een sterke film die je naar de keel grijpt.


"Ik vond de opbouw van deze Siniclubfilm subliem. Van grappig naar romantisch naar donker en tenslotte heel donker. 'Hungry Hearts'  is een film over claustrofobie en obsessie. De breedhoeklens in een kleine ruimte maakt het allemaal nog meer paranoia."


"De beste acteurs waren voor mij de twee hoofdrolspelers: Adam Driver en Alba Rohrwatcher. Ik geef 'Hungry Hearts' 8 op 10", aldus Nadia.


""'Hungry Hearts' is een uitstekende film met schitterende vertolkingen door de acteurs", was de mening van Frida Gerlo uit Sint-Niklaas.


"Ik hou van dit soort films, 'Hungry Hearts' is een film met een thema dat weinig of nooit wordt gebracht", aldus Frida, "Het is een intimistische en beklijvende film die nazindert."


"De beste actrice was Alba Rohrwatcher, een uitstekende actrice. Ik geef 'Hungry Hearts' 9 op 10."


Chris Naert uit Lokeren vond 'Hungry Hearts' een goede film.


"'Hungry Hearts' is een film die ik zeker kan aanraden. De film gaat over een boeiend gegeven, met een uitstekende Alba Rohrwatcher in de hoofdrol."


Chris geeft 'Hungry Hearts' 7 op 10.


Ook Lieven Hemelaer uit Lokeren vond deze Siniclubfilm zeer goed.


"'Hungry Hearts' is een mooi gespeelde film. Ik kan hem anderen zeker aanbevelen. Voor mij was de beste actrice Alba Rohrwatcher en ik geef 'Hungry Hearts' 8 op 10", vertelde Lieven.


We kregen nog een reactie van een bezoeker die liever anoniem wenst te blijven:


"Deze Siniclubfilm was een zeer aangrijpende film. Ik kan dit psychologisch drama best omschrijven als een film over het gevoel van machteloosheid, tederheid en het 'gevecht' voor het leven van het kind."


"Ik kan 'Hungry Hearts' zeker aanraden. Het kan best een waargebeurd verhaal zijn en met deze film sta je stil bij de problemen die het koppel heeft. Ik geef deze film 8,5 op 10."