Siniclub film van de week: The King's Gardens


De passie laait hoog op in "The King's Gardens". Dit romantisch drama neemt je mee naar het paleis van Versailles, waar de beroemde tuinarchitect André Le Nôtre in opdracht van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV de tuinen ontwerpt.


Als die de onbekende hovenier Sabine De Barra in dienst neemt, breekt een turbulente periode aan. Madame Le Nôtre merkt immers dat haar echtgenoot en Sabine meer delen dan enkel een liefde voor tuinieren…

Regie: Alan Rickman

Cast: Matthias Schoenaerts, Alan Rickman,Stanley Tucci, Kate Winslet

Genre: liefde, romantiek

Duur: 117 minuten


"The King's Gardens" speelt nog 6 en 8 september 2015 in Siniscoop.in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Enkele reacties over deze Siniclub film:

"'The King's Garden' is een prachtige film over wilskracht, doorzettingsvermogen en eenvoud. De film is voor mij een schot in de roos!"


"Voor mij is Kate Winslet de beste actrice, ik geef deze film 8 op 10."


"The King's Garden' is een heel mooie film! Het verhaal, de kostuums, de muziek, de locaties,...het plaatje klopt volledig. Ik heb er van genoten."


"Een aanrader, voor zij die geïnteresseerd zijn in de betere film. De film brengt bijna 2 uur pure ontspanning. Ik geef deze Siniclub film 8 op 10." 


"The King's Garden' is een uitstekende film. Een rustige film met de nodige spanning. Een aanrader, ook voor tuinliefhebbers een must see. Voor mij waren Kate Winslet en Matthias Schoenaerts de beste acteurs. The King's Garden' krijgt een welverdiende 10 op 10 van mij."


Nog een reactie van een enthousiaste bezoeker: "Ik vond de film zeer mooi, ik heb er van genoten!

Ik heb deze film uit het aanbod gekozen omwille van het verhaal en de acteurs. Ik geef The King's Garden' 8 op 10."


"Een goede film, mooi gebracht", was nog een reactie na de film, "De film bracht zeker wat ik er van verwacht had. De beste acteurs zijn voor mij Matthias Schoenaerts en Kate Winslet. Ik geef The King's Garden' 8 op 10."